Tangen 25 – Murisør

En trendy, men tidløs leilighet med solrik utsikt til torvet. Her kan du få opptil 3 soverom.

Tangen 25

6 590 000,-

Visning

Oppmøte i salgsbrakka!

Areal

95 m2

Soverom

2

Etasje

2.

Boligtype

Leilighet

Eieform

Eier (Selveier)

  • Anne Sofie K Førde

Beskrivelse

På Tangen Torv blir det godt å bo. Det blir opparbeidet en flott hage med et stort glasshus. Her har du kort vei til solrike Bystranda, fine turområder, matbutikker og ikke minst Kvadraturen. Her vil også Trond Moi åpne en bistro/restaurant så hvis du vil nyte en bedre middag så er turen ikke lang. Og ny matvarebutikk etablerer seg i samme prosjekt. Snadderkiosken en jo heller ikke langt unna. Er du glad i trening kan du gjøre det på både Aquarama og Sats som er like over veien. Glasshuset som ligger midt på torvet vil være til beboernes benyttelse. Dette innredes med flotte kjøkkenfasiliteter, spiseplass til mange og grillmuligheter ute.

Leiligheten

Leiligheten er romslig med hele 87 m² pluss en stor balkong på over 15 m². Kjøkken og stue er praktisk innredet så her vil du har plass til mange gjester. I leiligheten for øvrig kan du faktisk få hele 3 soverom hvis du ønsker å bruke medierommet til soverom og installerer et soverom ved kjøkkenet. Hovedsoverom har tilhørende garderobe og privat bad. I tillegg til privat bad blir det et gjestebad med egen avdeling for vaskemaskinen.

Parkering og boder

Bod:
Det følger egen bod med i parkeringskjelleren til leiligheten.

Parkering:
Det er valgfritt å kjøpe parkeringsplass i parkeringskjelleren. Prisen på P-plass er kr 550.000,- som kommer i tillegg til kjøp av leiligheten.

Felleskostnader

Felleskostnadene er estimert til ca. kr 30,- pr. m2 BRA pr. mnd. og kan bl.a. dekke kommunale avgifter, renovasjon, forsikring bygg, lys/varme fellesarealer, forretningsførsel, heisdrift, snørydding vaktmester mm.
Felleskostnadene inkluderer ikke eiendomsskatt, TV/bredbånd, fjernvarme, renovasjon.

Varsle meg når det kommer nye boliger fra oss i nærheten av mitt område