Årossanden 3c – Murisør

FERIEBOLIG MED BÅTPLASS I SØGNE. SELGES FERDIG MØBLERT.

årossanden 3c

3 790 000,-

Visning

Påmeldingsvisning! Ta kontakt for visning!

Areal

74 m2

Soverom

2

Boligtype

Annet fritid

Eieform

Eier (Selveier)

  • Anne Sofie K Førde

Beliggenhet

Denne flott ferieleiligheten ligger ved vakre Åros i Søgne. Her er kort vei til sjøen med sin vakre sandstrand. Ønsker du å ha dine venner eller familie på besøk er det fullt mulig å benytte seg av campingplassen som er like ved. Her kan barn og voksne boltre seg på fine sommerdager. Fra Åros er det en hyggelig spasertur langs sjøen til Høllen og ønsker du shopping og litt mere byliv er Tangvall kun noen minutter unna i bil eller på sykkel.
Og vet du hva; det følger med båtplass ved kjøp av denne fine leiligheten.

Generelt

UTLEIEPORTAL - ÅROSSTRANDA UTLEIE AS.
Å eie en av disse ferieleilighetene gir en utrolig god mulighet for utleie når man selv ikke er tilstede.
Eier er forpliktet til å ha leiligheten for utleie 9 av 12 måneder. Kontakt selger for ytterligere informasjon.
Det vil bli fakturert for 5% av kr 15.000,- pr. uke til forvaltning i høysesong og 5% av kr 5.000,- pr. uke i lavsesong.

TILKOBLINGSAVGIFT
Kjøper vil bli belastet med kr 25.000,- for tilkoblingsavgift

Ønsker du å følge med hva Åros Feriesenter som ligger på samme plass har å tilby kan du sjekke ut deres nettside her: https://www.facebook.com/aarosferiesenter
Åros Ridesenter er like ved og for hesteglade feriegjester er dette en yndet plass å besøke: https://www.facebook.com/aarosridesenter/

Adkomst/Tomteforhold

Tomta rundt ferieboligene er hyggelig opparbeidet med gressplen, lekeområder og asfalterte kjørebaner. Det er kort avstand til strand, båthavn, lekeapparater og felles utendørsbasseng. Og ikke minst til innendørs basseng/SPA-område som er helårsåpent. Her er der både basseng, boblebad og badstue.

Båtplass

Båtplassen som følger med ligger i Vaglen Båthavn. Denne båthavna ligger ca. 3 km fra Åros. Se bilder i bildekarusellen eller nettsiden:
Sjekk ut https://www.vaglenbathavn.no/ for mer informasjon.

Innhold

Ferieboligen er godt utnyttet. Her får du stue/kjøkken med romslig kjøkkeninnredning, 2 gode soverom, bad/vaskerom med skyvedør inn til vaskerom, entrè med plass til garderobeløsning, utvendig sportsbod ved inngangspartiet samt en solrik terrasse ut fra stua. Leiligheten selges ferdig møblert med de møblene som er vist på bildet. I tillegg følger egen båtplass med.

Standard

Denne ferieboligen er oppgradert fra standard leveranse. Her får du tidløse og harmoniske farger på vegger, gulv, kjøkkeninnredning og fliser.

Varsle meg når det kommer nye boliger fra oss i nærheten av mitt område