Ledige stillinger – Murisør

Vår visjon er enkel

God kvalitet, til avtalt tid
— hver gang.

Mur i Sør ble etablert i 2001, og er en solid entreprenør innenfor bygg og anlegg. Våre hovedområder er leilighetsbygg, næringsbygg, anlegg og boliger. Vi er en betydelig aktør innen entreprenør-bransjen med 92 ansatte og en omsetning på 462 mill. i 2020.

Avdelingsleder

Vi søker avdelingsleder til næringsbygg og service


Vi er nå på jakt etter en leder til vår nyetablerte avdeling for næringsbygg og service. Avdelingen vil ha ansvar for en stor portefølje av prosjekter- og serviceoppdrag, så som næringsbygg, rammeavtaler, rehabilitering, betongkutting/kjerneboring, etc.

Dine viktigste oppgaver er å lede og videreutvikle avdelingen, som i dag omsetter for ca. 70 MNOK. Stillingen innbefatter ansvar for totalt ca.15 personer, herunder to prosjektledere. Vi har store ambisjoner om å vokse, så vi ønsker at du skal jobbe aktivt i markedet og følge opp både eksisterende og potensielle kunder, oppdragsgivere, samarbeidspartnere, leverandører og underentreprenører. Du skal videre ha overordnet oversikt over fremdrift og leveranse i prosjektene. Kalkulasjon og kremmerinstinkt ift. tilbudsarbeidet er viktig i rollen. Fokus på HMS og kvalitet er en selvfølge i alt vi gjør.

Vi ønsker at du har erfaring fra byggebransjen; gjerne fra entreprenørsiden, men du kan også ha jobbet hos RIB, byggherre, byggmester eller tilsvarende. Like viktig som å ha et overordnet strategisk perspektiv er det operative arbeidet, med bl.a. sikring av god gjennomføring av prosjekter. Du må være glad i å jobbe med mennesker, og det er en fordel om du har ledererfaring. Vi ønsker at du har høyere utdanning, og gode IT-kunnskaper er en selvfølge i dagens samfunn.

Som person er du utadvendt, samlende og god til å skape relasjoner, både internt og eksternt. Du må være handlekraftig, og ha kremmerinstinkt. Du må trives med en variert arbeidshverdag, i en hektisk bransje. Det er store vekstambisjoner for avdelingen, så du må trigges av å se nye muligheter og videreutvikle disse.

Vi kan blant annet tilby en sentral rolle i en av de ledende entreprenørvirksomhetene i regionen. Rollen er nyopprettet, og det vil være store muligheter til å påvirke både rollen og videre utvikling av virksomheten, blant annet gjennom deltagelse i ledergruppen. Mur i Sør er en solid og veldrevet virksomhet, med dyktige og hyggelige kolleger.

Kan dette være noe for deg?

Ved spørsmål kontakt gjerne en av våre rådgivere hos Headvisor; Janne Siri Horne (907 21 164) eller Merete Svendsen (951 86 331).

Kortfattet søknad med CV sendes snarest og innen 20. februar 2022 via www.headvisor.no.

Alle spørsmål til våre rådgivere blir behandlet fortrolig inntil annet er avtalt.

Betongarbeider

Vi søker betongarbeider/forskalingssnekker.


Arbeidsoppgaver:
 • Ansvar for gjennomføring av betongarbeid på større og mindre prosjekter
Ønskede kvalifikasjoner:
 • Fagbrev
 • Lang og bred erfaring i faget
 • Gode lederegenskaper
 • God norsk formuleringsevne, både muntlig og skriftlig
Personlige egenskaper:
 • Målfokusert, besluttsom og selvstendig
 • Positiv og strukturert
 • Kvalitetsbevisst
 • Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner.
Vi tilbyr:
 • Konkurransedyktige, gode betingelser
 • Godt faglig og sosialt miljø

Søknad med CV sendes til Hans Martin Aamodt: hans@murisor.no