Marie Føreidsvei 2 – Murisør

LEKKER, SOLRIK TOPPLEILIGHET MED BÅDE TAKTERRASSE OG BALKONG

Marie Føreidsvei 2

7 750 000,-

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Areal

95 m2

Soverom

2

Etasje

7.

Boligtype

Leilighet

Eieform

Eier (Selveier)

  • Cato Hersvik-Olsen

Beskrivelse

Denne leiligheten har fått et lekker utseende med delikate og harmoniske farger. På gulv et det lagt fiskebeinsparkett. Badet har fått lekre marmorerte fliser og kjøkkenet er stort og flott fra Strai Kjøkken. En helhetlig, tidsriktig samt tidløs leilighet. Leiligheten bør sees!
Utsikten er upåklagelig med nydelig utsikt utover Søgnes grønne enger. På takterrassen og balkongen kan du nyte stillheten, sola og kjenne at ro og mak gjør godt i kroppen. Skulle du likevel ønske å være sosial så er fellesarealene, både utvendig og innvendig, kun en kort heistur unna.

Parkeringsplass i kjeller koster kr. 300.000,- og må kjøpes i tillegg.

Beliggenhet

Når vi snakker beliggenhet, snakker vi ofte om et sted å bo som gjør livet enkelt. Hvor alt man trenger finnes i umiddelbar nærhet. I så måte finnes det ikke bedre beliggenhet enn det denne leiligheten får. I 1.etasje er det en stor KIWI matbutikk, så her er du bare en heistur unna dagens matvarehandling. Resten av det du måtte trenge kan nåes på en kort rusletur. Så her bor du sentralt!

Felleskostnader beløper seg til kr 1.663,- pr. mnd.

I tillegg til felleskostnader kommer følgende utgifter pr. mnd.:
Drift garasjeanlegg kr 300,- pr. mnd.
TV/internett kr 321,- pr. mnd.

Felleskostnader inkluderer:
Renovasjon, felles byggforsikring, felles strøm, brøyting, vaktmester, heiskontroll, brannalarm, forretningsfører, TV/data, drift garasjeanlegg mm.

Varsle meg når det kommer nye boliger fra oss i nærheten av mitt område