Sentrumsveien 27 – Murisør

Bud ønskes til romslig, lys og hyggelig leilighet med 2 soverom, 2 bad og stor sør/vestvendt balkong.

Sentrumsveien 27

5 000 000,-

Visning

OPPMØTE PÅ EDGARS BAKERI!

Areal

87 m2

Soverom

2

Boligtype

Leilighet

Eieform

Eier (Selveier)

  • Cato Hersvik-Olsen

Beskrivelse

Tangvall Arena skal bli et sted du kan leve, med alle dine interesser og hobbyer - og i alle livets faser. Et flott opparbeidet skoletorg og kjøpesenter skaper liv og gjør Tangvall til en urban og sosial arena. I tillegg til dette har du en beliggenhet nært alt Søgne har å by på. 27 leiligheter, som strekker seg fra 5. til 9. etasje. Høyden er med på å gi gode solforhold og fantastisk utsikt. Leilighetene er i ulike størrelser, alle med gode planmessige løsninger. 
Denne leiligheten ligger i 5.etg. og svever godt over dagens bebyggelse. Det blir en lys, romslig og luftig leilighet med gode solforhold på balkongen. Leiligheten er moderne og innholdsrik med god planløsning.

Beliggenhet
Tangvall Arena ligger midt på Tangvall i Søgne. Her bygges det stort kjøpesenter i 1. og 2. etg. I 3. til 4. etg. blir det kontorer og fra 5.etg. og oppover blir det leiligheter

Båtplass

Det vil være mulighet for kjøp eller leie av båtplass på Vaglen. Ta kontakt med Cato Hersvik-Olsen for ytterligere informasjon om pris, størrelse og beliggenhet.

Kostnader til drift og vedlikehold av sameiets fellesarealer påhviler sameierne i fellesskap i henhold til de enkeltes sameiebrøker. Driftskostnader kjeller vil bli fordelt mellom brukerne. Felleskostnadene utgjør ca. kr. 30,- pr. m² BRA pr. mnd. Budsjett over felleskostnader kan fås ved henvendelse til megler. Det gjøres oppmerksom på at dette er et utkast og kan, dersom sameiet ønsker det, endres på flere punkter.

Felleskostnader kan bla. dekke kommunale avgifter, renovasjon, forsikring av bygningene, lys, forretningsførsel, heisdrift, snørydding, vaktmestertjenester, trappevask og andre driftskostnader. Felleskostnadene vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi.

Eiendomsskatt blir fakturert den enkelte seksjonseier direkte og beregnes ikke som del av felleskostnader. Oppvarming og varmt vann i leilighetene kommer i tillegg til stipulerte felleskostnader. Beløpet inkluderer heller ikke abonnement til tv, bredbånd og telefoni. Det legges opp til at sameiet (evt. at utbygger gjør en avtale som gjelder fra innflytting) inngår felles avtale om levering av tv- og internett tjenester med en leverandør. Kjøper forsikrer eget innbo.

Oppvarming

Leiligheten vil få gulvvarme i alle rom med unntak av soverom. I tillegg leveres balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Aggregat plasseres fortrinnsvis i tak i bad eller vaskerom.

Parkering/bod

Selger står fritt til å tildele parkeringsplass til leilighetskjøper i ny parkeringskjeller, alternativt i tilstøtende arealer i nabokjeller. Leilighetskjøper må kjøpe en parkeringsrett i parkeringskjeller. Parkeringsretten koster kr. 350.000,- og kommer i tillegg til leilighetsprisen.

Det medfølger 1 stk. sportsbod i kjeller plassert under en av nedkjøringsrampene eller annet areal som utbygger finner hensiktsmessig i prosjektet. Selger forbeholder seg retten til å organisere parkeringsrettighetene i kjeller på den måte som utbygger finner mest hensiktsmessig.

Det vil være handicapplasser tilgjengelige i parkeringskjelleren. Disse tildeles beboere som har behov for det. De beboerne som eventuelt får tildelt HC-plass, forplikter seg til å måtte avgi denne mot tildeling/bytte til en alminnelig plass, dersom styret i sameiet finner grunn til å tildele HC-plassen til beboer med offentlig dokumentert behov for HC-plass.

Gjesteparkeringsplasser blir plassert i parkeringskjeller sammen med parkeringsplasser for handelssenteret. Disse blir avgiftsbelagt etter samme modell som handelssenteret.

Visning

Vi vil veldig gjerne komme i kontakt med deg som synes denne leiligheten ser interessant ut. Å ta en privat visning uten forpliktelser er noe vi veldig gjerne vil gjøre. Så ikke nøl med å ta kontakt.

Varsle meg når det kommer nye boliger fra oss i nærheten av mitt område