SØT LEILIGHET MED SOLFYLT INNGLASSET BALKONG OG FINE FELLESAREALER

Bispegra

3 202 040,-

Visning

Husk å melde deg på i forkant til tomtevisning

Areal

56 m2

Soverom

1 — 1

Ant. etasjer

5

Boligtype

Leilighet

Eieform

Eier (Selveier)

  • Anne Sofie K Førde

BESKRIVELSE

Vestbygget blir et nytt og flott bygg i Kongsgård Park og blir det avsluttende prosjektet sammen med Portalbygget og Parkbygget. Bygget får fire etasjer med en tilbaketrukket femte etasje.

Å bo sentralt på Lund har mange fordeler og nevner noen av alle de kjente fordelene her:
Parkmessig opparbeidelse av det fantastiske friområdet ved Prestebekken som vil være beboernes nærmeste nabo og grønne lunge.

Fellestue/selskapslokale der beboerne kan invitere opp til 40 gjester til private sammenkomster.

Drivhus for felles dyrking av urter, krydderplanter, grønnsaker og sommerblomster.

Stort hobbyrom/fellesverksted i underetasjen med glassfasade mot Prestebekken.

Stor plass for bilstell med utstyrt vaskeplass og plass for støvsuging/polering.

Stort solcelleanlegg(47kw) på taket av de to 6. etasjene på Park- og Portalbygget. Dette vil dekke en stor del av strømforbruket på fellesarealene.

Smarthusteknologi - startpakke i alle leiligheter. Gir mulighet for å styre lys, varme, alarmer, etc. fra mobiltelefonen.

Fullverdige kjøkkeninnredninger med hvitevarer fra Strai.

Ingen svalegangsløsninger - gå innomhus fra parkeringskjelleren til egen leilighet og til fellesanlegget.

All utvendig trekledning vil bli utført i Accoya - et fantastisk Svanemerket miljøvennlig produkt, i utførelse og farge designet for Kongsgård Park. 50 års garanti mot råte og 12 års vedlikeholdsintervall. Kledningen vil oppleves som rene møbelflatene når den er montert.

Alle terrasser og balkonger vil også få tredekke i Accoya. Samme fantastiske produkt med 50 års garanti mot råte. Et produkt som ikke skal gi flis i foten - svært brede bord uten synlige spiker eller skruer - en ren fryd for sokkelesten.

Alle vinduer får soldemping - solfaktor 37. Dette betyr en vesentlig reduksjon i mulig overoppheting av leilighetene på varme sommerdager.

Alle leiligheter får en oppgradert kvalitet på badene med vesentlig bedre toalett, innredning og dusjgarnityrer enn hva som normalt sett leveres i nye leilighetsprosjekter.

Leilighetene får sprossefrie glassrekkverk og de som vender mot Bispegra eller Østre Ringvei får innglasset balkong. Her kan du la utemøblene stå tørt på balkongen hele året.

LEILIGHETEN

Denne leiligheten har en sørvestlig, solrik utsikt. Den innglassede balkongen utvider sommersesongen til å starte tidligere på våren og holde ut lengre på høsten når glassene lukkes igjen for vind og vær. Ellers inneholder leiligheten en hyggelig stue/kjøkkenløsning, stort soverom, bad og entrè.

OPPVARMING

Oppvarming
Leiligheten vil få vannbåren varme på bad/vaskerom, gang og stue/kjøkken samt balansert ventilasjon.

PARKERING

Parkeringsplass kommer i tillegg til kjøpesummen og koster kr. 250.000,- Kjøp av parkeringsplass er for øvrig frivillig i Kongsgård Park.

Bodene er lokalisert i parkeringskjeller i bygget. Det blir levert 1 stk. bod til hver leilighet.

FERDIGSTILLELSE

Ferdigstillelse/innflytting vil være 1. halvår 2022

Varsle meg når det kommer nye boliger fra oss i nærheten av mitt område