Fancy leilighet i Portalbygget på Lund - 47 m2 BRA m/ett soverom og innglasset balkong

Bispegra 20

2 758 270,-

Visning

Påmeldingsvisning
Påmeldingsvisning

Areal

37 m2

Soverom

1 — 1

Ant. etasjer

6

Boligtype

Leilighet

Eieform

Eier (Selveier)

  • Anne Sofie K Førde

Beliggenhet

Sentralt på Lund ligger Portalbygget i Kongsgård Park med kort vei til UIA, matbutikker, kollektivtransport, skoler, sentrum mm. Leiligheten ligger i 2.etg. Kongsgård Park ligger ved Prestebekken og omkranses av Kongsgård allé, Østre Ringvei og Bispegra som går fra Østre Ringvei til Kongsgård Sykehus.

Felles fasiliteter

Fellesstue
Midt i parkområdet, med flott utsikt nedover Prestebekken blir det en fellesstue som frittstående bygg. Her kan beboerne dekke opp og arrangere private selskaper.

Drivhus
I direkte tilknytning til fellesstua planlegges det et drivhus på ca 75 m2. Dette vil også fungere som et mingleområde til fellestua. Beboerne kan her lage en forening for dem som vil dyrke egne grønnsaker, sommerblomster og annet. Det blir skyvedører som på varme sommerdager åpner drivhuset opp mot lekeparken like utenfor.

Verksted/hobbyrom
I underetasjen til fellesstua blir det stort felles verksted for beboerne. Her kan du vaske og lappe sykkelen, snekre fuglekasser med barnebarna, male bokhylla, eller trekke om den gamle stolen etter bestemor. Bare fantasien setter grenser for hvilket hyggelig, praktisk og sosialt tilbud dette kan bli for våre beboere.

Stor egen plass for bilstell
I kjelleren under drivhuset blir det stor garasje hvor beboerne kan vaske, polere og støvsuge bilen sin. Minst to biler vil ha tilgang samtidig med atkomst via en bred port fra parkeringskjelleren.

Oppvarming

Oppvarming og ventilasjon: Leiligheten har vannbåren varme på bad/vaskerom, gang og stue/kjøkken og alle rom har balansert ventilasjon.

Parkering

Parkering på gateplan

Varsle meg når det kommer nye boliger fra oss i nærheten av mitt område