Dronningens Gate 39 – Murisør

FLOTT OG PRAKTISK LEILIGHET MED 2 SOVEROM, INNGLASSET UTESTUE OG FRANSK BALKONG

Dronningens Gate 39

4 990 000,-

Visning

Ta kontakt for privat visning

Areal

67 m2

Soverom

2

Etasje

2.

Boligtype

Leilighet

Eieform

Eier (Selveier)

  • Cato Hersvik-Olsen

Beliggenhet

Med sin sentrale beliggenhet og kunstneriske historie, blir leiligheten i Galleriet noe helt unikt i byen vår. En kort spasertur til byens beste restaurant- og shoppingtilbud. Det samme til vakre strandpromenaden og bademuligheter på Bystranda og i Aquarama. Spaserturen blir ikke spesielt mye lengre om man ønsker å puste inn naturen, hvor sjøutsikt langs stiene på Odderøya kommer på kjøpet.

Beskrivelse

Denne leiligheten i Galleriet ligger i 2.etg. og har utsikt mot ærverdige Norges Bank og har soverommene vendt mot stille side. Leiligheten inneholder følgende rom: Stue/kjøkken med fransk balkong mot Dronningens gate og innglasset utestue mot bakgård. I tillegg har den 2 soverom, bad og entrè. Det vil være tilgang til leiligheten med både heis og trapp.

Kostnader til drift og vedlikehold av sameiets fellesarealer påhviler sameierne i fellesskap i henhold til de enkeltes sameiebrøker. Driftskostnader kjeller vil bli fordelt mellom brukerne.

Felleskostnadene utgjør ca. kr. 300,- pr. kvm pr. år. Budsjett over felleskostnader kan fås ved henvendelse til megler. Det gjøres oppmerksom på at dette er ett utkast og kan, dersom sameiet ønsker det, endres på flere punkter.

Felleskostnadene kan bl.a. dekke kommunale avgifter, renovasjon, forsikring av bygningene,
lys, forretningsførsel, heisdrift, snørydding, vaktmestertjenester, trappevask og andre driftskostnader.

Felleskostnadene vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi. Eiendomsskatt blir fakturert den enkelte seksjonseier direkte og beregnes ikke som en del av felleskostnadene.

For beregning av eiendomsskatt for den enkelte leilighet, henvises til Kristiansand kommune for nærmere info.

Fjernvarme som inkluderer oppvarming og varmt vann i leilighetene kommer i tillegg til stipulerte felleskostnader. Beløpet inkluderer ikke abonnement til TV/Internett. Det legges opp til at sameiet (evt. at utbygger gjør en avtale som gjelder fra innflytting) inngår felles avtale om levering av TV/Internett-tjenester med en leverandør. Bygget vil være forsikret frem til overtakelse. Sameiet tegner fullverdiforsikring fra overtakelse. Kjøper forsikrer eget innbo.

Utbygger svarer for fellesutgifter for eventuelle usolgte enheter etter ferdigstillelse.

Bod

Leiligheten vil få tildelt 1 sportsbod i kjeller som er inklusiv i kjøpesummen for leiligheten. Sportsboden i kjeller vil bli tilknyttet seksjonen gjennom vedtekter, ettersom arealet for boden vil bli organisert som fellesareal. Selger forbeholder seg imidlertid retten til å organisere rettighetene på en annen måte dersom dette finnes hensiktsmessig. Eventuelt overskuddsplass skal tilhøre selger, som fritt kan omsette eller leie ut disse.

Leiligheten

Innvendig vegger i leiligheten:
Leilighetsskillevegger utføres iht. forskriftsmessige krav til brann og lyd. Innervegger utføres med malt betongoverflate eller gipsplater på stenderverk. Alle flater sparkles jevne som underlag for maling, eller for fliser.

Himlinger i leiligheten:
Alle tak leveres som gipshimling og sparkles til jevne flater og males, overgang tak/vegg leveres listefritt. Himlinger av betong på innglassede balkonger som sparkles og males

Dørene:
Fra leilighet kan man styre hovedinngangsdøren etter å ha sjekket via videokamera hvem som ringer på. Inngangsdørene til leilighetene leveres i solid utførelse med gode lydegenskaper, ferdig malt fra fabrikk. Innvendige dører i leiligheten levers av type Trend 1 hvit eller tilsvarende.

Gulv og gulvlister:
I stuen, kjøkken og soverom, entre/hall legges 1-stavs eikeparkett. Det leveres eikelister til parkett.

Beslag og nøkkelsystem:
Dører og vinduer leveres med nødvendige beslag i god design. Hver leilighet får 3 sett nøkler i system, som passer til inngangsdør, boddør i fellesareal og postboks.

Kjøkken-, bad og innredning:
Kjøkkeninnredning fra Strai Kjøkken m/hvitevarer (komfyr/stekeovn, kjøleskap og oppvaskmaskin)

Kjøkkentegning og spesifikasjon på hvitevarer leveres på forespørsel. Verdi som medfølger i kjøpesummen fremkommer i romskjema inntatt i salgsprospektet.

Badene:
Gulv og vegger leveres med keramiske fliser i god kvalitet. Baderomsinnredning i sort utførelse.

Oppvarming og ventilasjon

Leiligheten vil få gulvvarme i alle rom med unntak av soverom. Leiligheten er tilknyttet fjernvarmenettet til Agder Energi. Vannmåler og energimåler blir fjernavlest, det tegnes abonnement på vegne av sameiet. Leiligheten får også balansert ventilasjon med varme-gjenvinning. Aggregatet plasseres fortrinnsvis i vaskerom/bod eller i himling entre.

TV/data

Digital TV - Internett - Telefoni:
Leilighetene leveres klare for tilkobling til bredbånds leverandør som blir valgt av utbygger.

Ferdigstillelse

Siste frist for overtagelse er 2. kvartal 2023. Senest 90 dager før overtagelse vil selger innkalle til overtagelsesforretning. Denne innkalling vil da gjelde som avtalt tidspunkt for overtagelse, jfr. Bustadoppføringslova § 15. Om overtagelsen forsinkes etter at kjøper har mottatt varsel om overtagelsesforretning, kommer dagmulktbestemmelser i buofl. § 18 til anvendelse.

Varsle meg når det kommer nye boliger fra oss i nærheten av mitt område