Opppgradert og flott leilighet med 2 soverom, 2 bad og stor innglasset balkong i Byhaven

Tordenskjolds Gate 36

4 990 000,-

Visning

Husk å melde deg på innen kl. 15 visningsdagen!

Areal

73 m2

Soverom

2

Boligtype

Leilighet

Eieform

Eier (Selveier)

  • Anne Sofie K Førde

Beliggenhet

I den nordvestlige enden av Kvadraturen ligger Byhaven. Her bor du i rolige omgivelser, borte fra byens natteliv samtidig som Markensgate med alt hva den har å by på ligger kun 50 meter unna. Det er kort vei til turområder i Baneheia, kollektivtrafikken starter kun få kvartaller unna og Strandpromenaden med Bystranda har man en kort spasertur unna.

Beskrivelse

Denne leiligheten er en oppgradert og fin leilighet. Her får du ei flott stue/kjøkken med hvit kjøkkeninnredning fra Strai Kjøkken som har ei stor og god kjøkkenøy med mye benkeplass. Utenfor stua er det en stor innglasset balkong der du kan nyte ettermiddags- og kveldsol. Innglasset balkongen gjør at du kan strekke sommersesongen. Her sitter du lunt, tørt og godt fra vår til høst. Leiligheten innhar 2 gode soverom og fra hovedsoverommet går du inn til ditt private bad. Her er det også god plass til vaskemaskin. I tillegg så innehar leiligheten et gjestebad. Altså en meget innholdsrik leilighet.

Bod/Parkering:
Leiligheten får en ca. 5 m² stor bod som er plassert i parkeringskjelleren. Ønsker du en parkeringsplass kan den kjøpes for kr 495.000,-

Bad/parkering

Leiligheten får en ca. 5 m² stor bod som er plassert i parkeringskjelleren. Ønsker du en parkeringsplass kan den kjøpes for kr 495.000,-.

Felleskostnader

Felleskostnader pr. mnd. fordeler seg som følger:
Driftskostnader kr 2.150,-
I tillegg kommer følgende kostnader:
Telia kr 299,-
Fjernvarme kr 600,-

Kjøper er pliktig til å innbetale en oppstartskapital som en engangsinnbetaling på kr 6.450,-.

Ligningsverdi

Ligningsverdien er p.t. ikke fastsatt. Det er derfor den i denne annonsen er satt i kr 0,-

Varsle meg når det kommer nye boliger fra oss i nærheten av mitt område

Andre boliger