Tordenskjolds Gate 36 – Murisør

Fantastisk toppleilighet med privat takterrasse og mulighet for parkering i parkeringskjelleren.

Tordenskjolds Gate 36

9 590 000,-

Visning

Mandag 26. februar, kl. 16::00 — 17::00

Areal

91 m2

Soverom

2

Etasje

6.

Boligtype

Leilighet

Eieform

Eier (Selveier)

  • Anne Sofie K Førde

Beskrivelse

I Byhaven er det godt å bo. Her får du en felles tilbaketrukket og rolig hage som du fritt kan benytte. Samtidig så ligger denne leiligheten veldig sentralt til alt hva Kvadraturen har å by på. Og det er mye!

Leiligheten

Leiligheten ligger i 6.etg. i hjørnet Tordenskjoldsgate/Kirkegata. Her har du en fin utsikt til Baneheia og mot Lund, er solrik og har et fantastisk privat takterrasse.

I leilighetens hovedetg. får du kjøkken/stue, 2 soverom der hovedsoverommet har et privat bad og garderobe. I tillegg er der et gjestebad. Ut fra stue er der en terrasse på 17 m² og går man opp i 7.etg. kommer man opp til et takterrasse på 50 m². Og ut fra kjøkken en balkong på over 7 m².

Fellesutgifter

Fellesutgifter på kr 2561,- pr. mnd. fordeler seg som følger:
Driftskostnader kr 2.125,-
Telia TV/data kr 436,-

Varmt og kaldt vann samt fjernvarme faktureres etter månedlig forbruk. Renovasjon og eiendomsskatt faktureres direkte til eier av leiligheten.

Omkostninger

Ved kjøp av ny bolig skal det betales dokumentavgift på 2,5%
av tomteverdi. kr. 20.250,-. Tinglysningsgebyr for skjøte utgjør p.t
kr. 585,- Tinglysningsgebyr for eventuelle pantobligasjoner utgjør p.t. kr. 585,- I tillegg kommer et beløp tilsvarende 3 mnd. felleskostnader (ekskl. kostnader til felles fjernvarme), som oppstartslikviditet til sameiet. Det tas forbehold om at beregningsgrunnlaget for dokumentavgiften godkjennes hos Statens Kartverk, samt eventuell endring i de oppgitte offentlige gebyrer.

Bod og parkering

Det følger 5m² bod i parkeringskjelleren med til leiligheten.

Det er valgfritt å kjøpe parkeringsplass i Byhaven. Skulle du ha behov for det koster det kr 600.000,- og du kan parkere tørt og trygt i parkeringskjelleren.

Oppmåling

Byhaven G602:
7 etg- 6 kvm BRA-i
6 etg- 79 kvm BRA-i
Kjeller- 6 kvm BRA-e
84 kvm TBA. Dette gjelder terrasser i begge etasjer. Oppmåling er utført etter fysiske avgrensninger som blomsterkasser, levegger, rekkverk ol på befaringsdagen. Arealmåling må anses som ca areal grunnet vanskelig utforming og avgrensninger for eksakt oppmåling.

De nye arealbegrepene for bolig er:

  • Internt bruksareal (BRA-i) er areal innenfor omsluttende vegger. Det er for eksempel stue, soverom, kjøkken, entre, bad, innvendig bod og rom for kommunikasjon mellom disse. Dersom boligen består av en bruksenhet med flere selvstendige boenheter, skal de selvstendige boenhetene kategoriseres som BRA-i. Et eksempel på dette kan være en enebolig med adskilt utleieenhet.
  • Eksternt bruksareal (BRA-e) er for eksempel en ekstern bod, kjellerstue med egen inngang, gjesterom, tilleggsbygg eller andre rom som tilhører boenheten, men som ikke er direkte tilknyttet det interne arealet. Tilleggsbygg kan være for eksempel garasje, naust eller utvendig bod.
  • Innglasset balkong (BRA-b) er innglassede balkonger, verandaer og altaner som tilhører boenheten.
  • Terrasse- og balkongareal (TBA) er arealet av terrasser, altaner, verandaer og åpne balkonger som er tilknyttet boenheten.

Varsle meg når det kommer nye boliger fra oss i nærheten av mitt område