Eidshaven 82 – Murisør

Stor og flott endeleilighet med solrik balkong og 3 soverom. Parkeringsplass inkludert i prisen.

Eidshaven 82

4 990 000,-

Visning

Torsdag 29. februar, kl. 16::00 — 17::00

Areal

97 m2

Soverom

3

Etasje

2.

Boligtype

Leilighet

Eieform

Eier (Selveier)

  • Anne Sofie K Førde

Beskrivelse

Denne endeleiligheten har en innbydende og harmonisk utforming og fargepalett. Den har hele 3 soverom, eget vaskerom og bod i tillegg til bad og ei stor stue/kjøkken. Balkongen tilhørende leiligheten er på hele 21 m². Det er meget gode solforhold i området så her vil man kunne nye solrike dager helt fram til sola går ned. Og med store vinduer fra gulv til tak oppleves leiligheten lun og innbydende.
Det følger parkeringsplass i parkeringskjeller med ved kjøp av leiligheten.

Eidshaven og området rundt

Her får du en flott leilighet i et stilsikkert leilighetsbygg med sol hele dagen – og kvaliteter som kler både gammel og ung.

Eidet har mye av det beste, for de alle fleste. Bussen går ikke langt borte fra inngangsdøra og bruker ikke mange minuttene, verken til Kvadraturen eller Sørlandssenteret. Det er rikelig med barnehager og skoler i nær avstand, som gjør at du kan spasere med barna til og fra.

Liker du å holde deg i form kan du benytte deg av de opparbeidede turstiene – Drømmestien og Trollstien – så og si rett utenfor døra. Vakre Jegersberg er også er kort gåtur unna, med Vaffelbua, de flotte stiene og nærheten til bymarka øst. Liker du deg best innendørs, har man også et godt tilbud av treningssenter, både på Fagerholt og på Spicheren.

Det er bare en kort rusletur så kommer du til vakre Eidsbukta. Her er det offentlig badestrand og svabergene, om du trenger å kjøle deg ned sommerstid. Faktisk kan du også velge ferskvann. Gillsvannet ligger på andre siden av hovedveien, med sitt stille vann og lune badeplasser. Innerst i Eidsbukta har Kristiansand kommune tilrettelagt et flott bryggeanlegg, for de som har båt, og vil nyte sørlands-skjærgården.

Fellesutgifter

Fellesutgiftene inkludere kommunale avgifter, forsikring av bygg, strøm fellesarealer, serviceavtaler, styrehonorar, forretningsfører/revisjon, mm.

Det vil komme en oppstartskapital som en engangsinnbetaling på
kr 6.900,- som en engangsinnbetaling

Totale månedlige fellesutgifter kr 2.999,- beløper seg som følger:
Driftskostnader kr 2.300,-
Telenor TV/data kr 499,-
Vedlikehold parkeringsplass kr 200,-

Eiendomsskatt og renovasjon blir fakturert den enkelte seksjonseier direkte og beregnes ikke som del av felleskostnadene. Eiendomsskatten er pt. ikke fastsatt.

Omkostninger

Dokumentavgift kr 4.570,-
Tinglysingsgebyr skjøte kr 585,-
Tinglysingsgebyr pantedokument kr 585,-
Panteattest kjøper kr 172,-

I tillegg kommer tilkoblingsavgift V/A kr 25.000,- som overføres til selger.

Varsle meg når det kommer nye boliger fra oss i nærheten av mitt område