Bispegra 6 – Murisør

Innholdsrik, solrik og prisgunstig leilighet med 2 soverom og 2 bad

Bispegra 6

6 090 000,-

Visning

Påmeldingsvisning!
Påmeldingsvisning

Areal

74 m2

Soverom

2

Etasje

1.

Boligtype

Leilighet

Eieform

Eier (Selveier)

  • Anne Sofie K Førde

Beskrivelse

I Kongsgård Park kan du sikre deg en leilighet i et prosjekt der utbygger har lagt stor vekt på gode fellesarealer og praktiske komfortable løsninger. Legg for eksempel merke til at man helt har unngått svalgangsløsninger slik at alle leilighetseiere kan gå innendørs fra parkeringskjeller og til egen leilighet. Det er hele 3 heiser og trapperom i hele Vestbygget med relativt få leiligheter som brukere pr heis. Man kan også gå innendørs gjennom parkeringskjelleren til det flotte fellesanlegget med selskapslokale, orangeri, hobbyrom og stor plass for rengjøring av bil.

Leiligheten

Leiligheten er smakfullt innredet med delikate og tidløse farger. Den inneholder stue/kjøkken, 2 soverom, 2 bad og gang. Ikke minst følger 2 store terrasser med der den ene er innglasset. I kjelleren finner du boden som følger med. Her har du også mulighet til å kjøpe parkeringsplass.

Bod/Parkering

I kjelleren får du en 5 m² stor bod som følger med leiligheten. I tillegg er det mulig å kjøpe parkeringsplass i parkeringskjelleren til kr 350.000,-.

Fellesarealer

Fellesstue
Midt i parkområdet, med flott utsikt nedover Prestebekken er det en fellesstue som frittstående bygg. Her kan beboerne dekke opp og arrangere private selskaper.

Orangeri
I direkte tilknytning til fellesstua har vi et orangeri på ca 75 m2. Dette fungerer som et mingleområde til fellestua. Beboerne kan her lage en forening for dem som vil dyrke egne grønnsaker, sommerblomster og annet. Det er skyvedører som på varme sommerdager åpner orangeriet opp mot lekeparken like utenfor. 

Verksted/hobbyrom
I underetasjen til fellesstua finnes det et stort felles verksted for beboerne. Her kan du vaske og lappe sykkelen, snekre fuglekasser med barnebarna, male bokhylla, eller trekke om den gamle stolen etter bestemor. Bare fantasien setter grenser for hvilket hyggelig, praktisk og sosialt tilbud dette er for våre beboere. 

Stor egen plass for bilstell
I kjelleren under drivhuset er det stor garasje hvor beboerne kan vaske, polere og støvsuge bilen sin. Minst to biler vil ha tilgang samtidig med atkomst via en bred port fra parkeringskjelleren.

Oppstartslikviditet til sameiet

Kjøper er pliktig til å betale en oppstartslikviditet til sameiet. Engangsbeløpet for denne leiligheten beløper seg til kr 6.900,-.

Omkostninger

Dokumentavgift kr 18.070,-
Tinglysingsgebyr skjøte kr 585,-
Tinglysingsgebyr pant kr 585,-
Oppstartslikviditet til sameiet kr 4.700,-
Til sammen utgjør dette kr 23.940,-

Varsle meg når det kommer nye boliger fra oss i nærheten av mitt område