Bispegra 6 – Murisør

Sol- og innholdsrik ny leilighet med flotte fellesarealer og parkering i kjeller

Bispegra 6

8 190 000,-

Visning

Påmeldingsvisning!
Påmeldingsvisning!

Areal

119 m2

Soverom

2

Etasje

2.

Boligtype

Leilighet

Eieform

Eier (Selveier)

  • Anne Sofie K Førde

Beskrivelse

I Kongsgård Park kan du bo i en leilighet i et prosjekt der utbygger har lagt stor vekt på gode fellesarealer og praktiske komfortable løsninger. Legg for eksempel merke til at man helt har unngått svalgangsløsninger slik at alle leilighetseiere kan gå innendørs fra parkeringskjeller og til egen leilighet. Man kan også gå innendørs gjennom parkeringskjelleren til det flotte fellesanlegget med selskapslokale, orangeri, hobbyrom og stor plass for rengjøring av bil.

Parkering

Det er mulig å kjøpe parkeringsplass i parkeringskjeller til kr 350.000,-. Her kan du også få vasket og støvsugd bilen til en rimelig penge.
Bod plassert i parkeringskjeller følger med ved kjøp av leilighet.

Fellesarealer

Fellesstue
Midt i parkområdet, med flott utsikt nedover Prestebekken er det en fellesstue som frittstående bygg. Her kan beboerne dekke opp og arrangere private selskaper.

Orangeri
I direkte tilknytning til fellesstua har vi et orangeri på ca 75 m2. Dette fungerer som et mingleområde til fellestua. Beboerne kan her lage en forening for dem som vil dyrke egne grønnsaker, sommerblomster og annet. Det er skyvedører som på varme sommerdager åpner orangeriet opp mot lekeparken like utenfor. 

Verksted/hobbyrom
I underetasjen til fellesstua finnes det et stort felles verksted for beboerne. Her kan du vaske og lappe sykkelen, snekre fuglekasser med barnebarna, male bokhylla, eller trekke om den gamle stolen etter bestemor. Bare fantasien setter grenser for hvilket hyggelig, praktisk og sosialt tilbud dette blir for våre beboere. 

Stor egen plass for bilstell
I kjelleren under drivhuset er det stor garasje hvor beboerne kan vaske, polere og støvsuge bilen sin. Minst to biler vil ha tilgang samtidig med atkomst via en bred port fra parkeringskjelleren.

Leiligheten

Leiligheten er innredet i lyse, delikate farger som gir ro og en god atmosfære. Den er nå stylet opp slik at det lett kan føles som et godt hjem å bo i. Leiligheten har stort kjøkken/stue, TV-stue og 2 soverom der det ene har privat bad og omkledningsrom. I tillegg har den 2 solrike balkonger.

Oppstartslikviditet til sameiet

Kjøper er pliktig til å betale en oppstartslikviditet til sameiet. Engangsbeløpet for denne leiligheten beløper seg til kr 6.900,-.

Varsle meg når det kommer nye boliger fra oss i nærheten av mitt område