Bispegra 6 – Murisør

Ny, romslig og unik leilighet med 2 balkonger og egen utleiedel. Her får du utleiegaranti på kr 10.000,-*

Bispegra 6

8 390 000,-

Visning


Areal

140 m2

Soverom

3

Etasje

2.

Boligtype

Leilighet

Eieform

Eier (Selveier)

  • Anne Sofie K Førde

Beskrivelse

I Kongsgård Park kan du bo i en leilighet i et prosjekt der utbygger har lagt stor vekt på gode fellesarealer og praktiske komfortable løsninger. Legg for eksempel merke til at man helt har unngått svalgangsløsninger slik at alle leilighetseiere kan gå innendørs fra parkeringskjeller og til egen leilighet. Man kan også gå innendørs gjennom parkeringskjelleren til det flotte fellesanlegget med selskapslokale, orangeri, hobbyrom og stor plass for rengjøring av bil.

Her er du i nærheten av nydelig turområder, Bertesbukta, i både gå og sykkelavstand til sentrum og er du glad i shopping på sørlandssenteret er turen veldig kort. Her er det busstopp like i nærheten og ute ved E18.

Parkering

Det er mulig å kjøpe parkeringsplass i parkeringskjeller til kr 350.000,-. Her kan du også få vasket og støvsugd bilen til en rimelig penge.
Bod plassert i parkeringskjeller følger med ved kjøp av leilighet.

Fellesarealer

Fellesstue
Midt i parkområdet, med flott utsikt nedover Prestebekken er det en fellesstue som eget frittstående bygg. Her kan beboerne dekke opp og arrangere private selskaper.

Orangeri
I direkte tilknytning til fellesstua har vi et orangeri på ca 75 m2. Dette fungerer som et mingleområde til fellestua. Beboerne kan her lage en forening for dem som vil dyrke egne grønnsaker, sommerblomster og annet. Det er skyvedører som på varme sommerdager åpner orangeriet opp mot lekeparken like utenfor. 

Verksted/hobbyrom
I underetasjen til fellesstua finnes det et stort felles verksted for beboerne. Her kan du vaske og lappe sykkelen, snekre fuglekasser med barnebarna, male bokhylla, eller trekke om den gamle stolen etter bestemor. Bare fantasien setter grenser for hvilket hyggelig, praktisk og sosialt tilbud dette blir for våre beboere. 

Stor egen plass for bilstell
I kjelleren under drivhuset er det stor garasje hvor beboerne kan vaske, polere og støvsuge bilen sin. Minst to biler vil ha tilgang samtidig med atkomst via en bred port fra parkeringskjelleren.

Leilighet med utleiedel

Leiligheten er innredet i lyse, delikate farger som gir ro og en god atmosfære. Den er nå stylet opp slik at det lett kan føles som et godt hjem å bo i. Leiligheten har stort kjøkken/stue, TV-stue som kan brukes til soverom, ett ekstra soverom, bad, vaskerom samt 2 solrike balkonger.
I tillegg til dette så har leiligheten egen utleiedel som inneholder stue, kjøkken, soverom og bad. Og det er her vi tilbyr utleiegaranti på kr 10.000,-* pr. mnd. Ønskes ytterligere informasjon om utleiegaranti må du ikke nøle med å ta kontakt.

Oppstartslikviditet til sameiet

Kjøper er pliktig til å betale en oppstartslikviditet til sameiet. Engangsbeløpet for denne leiligheten beløper seg til kr 6.900,-.

Fellesutgifter, oppmåling

Følgende utgifter pr. mnd beregnes for denne leiligheten:
Driftskostnader kr 3.600,-
Telia TV/bredbånd kr 548,-
Gebyr for vedlikehold av parkeringskjeller ca. kr 200,-

Varmtvann og fjernvarme faktureres månedlig etter forbruk.
Avfall Sør fakturerer direkte til kjøper.

Oppmåling:
V11C.02:
121 kvm BRA-i
5 kvm BRA-e
19 kvm BRA-b
12 kvm TBA

De nye arealbegrepene for bolig er:

  • Internt bruksareal (BRA-i) er areal innenfor omsluttende vegger. Det er for eksempel stue, soverom, kjøkken, entre, bad, innvendig bod og rom for kommunikasjon mellom disse. Dersom boligen består av en bruksenhet med flere selvstendige boenheter, skal de selvstendige boenhetene kategoriseres som BRA-i. Et eksempel på dette kan være en enebolig med adskilt utleieenhet.
  • Eksternt bruksareal (BRA-e) er for eksempel en ekstern bod, kjellerstue med egen inngang, gjesterom, tilleggsbygg eller andre rom som tilhører boenheten, men som ikke er direkte tilknyttet det interne arealet. Tilleggsbygg kan være for eksempel garasje, naust eller utvendig bod.
  • Innglasset balkong (BRA-b) er innglassede balkonger, verandaer og altaner som tilhører boenheten.
  • Terrasse- og balkongareal (TBA) er arealet av terrasser, altaner, verandaer og åpne balkonger som er tilknyttet boenheten.

Varsle meg når det kommer nye boliger fra oss i nærheten av mitt område