Rådhusveien 36 – Murisør

Flott leilighet med mye sol og fin utsikt. Her er det mulighet for å kjøpe båtplass i tillegg.

Rådhusveien 36

6 590 000,-

Visning

Oppmøte ved MIX kiosken.

Areal

87 m2

Soverom

2

Etasje

7.

Boligtype

Leilighet

Eieform

Eier (Selveier)

  • Cato Hersvik-Olsen

Beskrivelse

Tangvall Arena er blitt et sted du kan leve, med alle dine interesser og hobbyer - og i alle livets faser. Et flott opparbeidet skoletorg og kjøpesenter skaper liv og gjør Tangvall til en urban og sosial arena.
I tillegg til dette har du en beliggenhet nært alt Søgne har å by på.
27 leiligheter, som strekker seg fra 5. til 9. etasje. Høyden er med på å gi gode solforhold og fantastisk utsikt. Leilighetene er i ulike størrelser, alle med gode planmessige løsninger. 

Denne leiligheten ligger i 7.etg. og svever godt over dagens bebyggelse. Det blir en lys, romslig og luftig leilighet med gode solforhold og en vakker utsikt. Leiligheten er moderne og innholdsrik med god planløsning.

Oppvarming

Leiligheten vil få gulvvarme i alle rom med unntak av soverom. Hver leilighet får balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Aggregat plasseres fortrinnsvis i tak i bad eller bod/vask.

Parkering

Deler av kjelleren skal eies av Tangvall Arena Parkering AS eller den Selger utpeker. Parkeringskjelleren med tilhørende arealer vil være ca. 13.000 kvm, og vil dekke behovet til parkering både for nærings- og kontordelen og for leilighetskjøperne.

Selger står fritt til å tildele parkeringsplasser til den enkelte leilighetskjøper og næringsseksjonskjøper i ny parkeringskjeller, alternativt i tilstøtende arealer i nabokjeller. Hver leilighet må kjøpe en parkeringsrett i parkeringskjeller. Parkeringsretten koster
kr. 350.000,- og kommer i tillegg til leilighetsprisen.

Leilighetens parkeringsrett blir tildelt av utbygger, men kan bli flyttet i forbindelse med utbygging av resterende byggetrinn eller tekniske endringer. Kjøper aksepterer at Selger står fritt til å gjøre dette uten at Kjøper har krav på kompensasjon.

Infrastruktur til lading av el-bil blir etablert. Hver bruker av p-plass betaler for eget strømforbruk. Nærmere informasjon kan fås av megler eller utbygger.

Det vil være handicapplasser tilgjengelige i parkeringskjelleren. Disse tildeles beboere som har behov for det. De beboerne som eventuelt får tildelt HC-plass, forplikter seg til å måtte avgi denne mot tildeling/bytte til en alminnelig plass, dersom styret i sameiet finner grunn til å tildele HC-plassen til beboer med offentlig dokumentert behov for HC-plass.

Gjesteparkeringsplasser blir plassert i parkeringskjeller sammen med parkeringsplasser for handelssenteret. Disse blir avgiftsbelagt etter samme modell som handelssenteret.

Forsikring

Frem til overtagelse vil bygg og eiendom være forsikret av Selger,
jfr. buofl. § 13 siste ledd. Etter overtagelse vil bygget være forsikret gjennom sameiet, men Kjøper må selv besørge løsøre- og i innboforsikring.

Bod

Det medfølger 1 stk. sportsbod pr. leilighet i kjeller plassert under en av nedkjøringsrampene eller annet areal som utbygger finner hensiktsmessig i prosjektet. Selger forbeholder seg retten til å organisere parkeringsrettighetene i kjeller på den måte som utbygger finner mest hensiktsmessig.

Båtplass

Det vil være mulig å kjøp eller leie av båtplass på Vaglen. Ta kontakt med Cato Hersvik-Olsen på mobil nr. 99602144 for ytterligere informasjon om priser, størrelser og plassering.

Varsle meg når det kommer nye boliger fra oss i nærheten av mitt område