Lundeveien 101 – Murisør

Nydelig leilighet med stor stue og 2 soverom innredet med harmoniske farger

Lundeveien 101

5 500 000,-

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Areal

107 m2

Soverom

2

Boligtype

Leilighet

Eieform

Eier (Selveier)

  • Cato Hersvik-Olsen

Beskrivelse

Leiligheten er delikat innredet med moderne løsninger. Det er valgt enstavs parkett på gulv, flislagte gulv og vegger på bad. Kjøkkenleveransen er fra Strai Kjøkken og rommer ei stor og romslig kjøkkenøy. Stue/kjøkken har store vinduer fra gulv til tak som lipper lyset inn i leiligheten. Leiligheten har 2 soverom, stort garderoberom, 2 bad og bod/vaskerom. Rett og slett en stor og romslig leilighet. Det er også mulighet for å få til et 3. soverom på kjøkkenet ved behov.

Beliggenhet

Omgivelsene på Lunde Park er ikke bare vakre og frodige, de er også praktiske. Bilen parkerer du i egen parkeringskjeller slik at du aldri mer trenger å bekymre deg for snøfall. Båten kan du ha liggende i Lundeelva bare noen minutter fra leiligheten. Nærheten til buss er rett utenfor. Om du skulle trenger mat og drivstoff er det bare å krysse veien - der finnes det du trenger til hverdagen. Enkelt, behagelig og veldig hyggelig.

Parkering/bod

Garasjeplass og bod i parkeringskjeller. Garasjeplass koster kr 250.000,- og kommer i tillegg til kjøpesummen.

Lundehagen/felles takterrasse

Lundehagen er plassert på toppen av bygget. Solrikt og med enestående utsikt. Her har vi gjort klart slik at alle beboere har egen hageparsell, plass i drivhus og flotte fellesområder med kjøkken og bad til disposisjon. Dette skal være et område som vil syde av liv, latter og engasjement. Dyrk akkurat det du ønsker og krydre både matretter og tilværelsen med kombinasjon av smak og hobby.

Varsle meg når det kommer nye boliger fra oss i nærheten av mitt område