Tordenskjolds Gate 36 – Murisør

Nydelig leilighet med solrik balkong i rolige omgivelser. Mulighet for 2 soverom

Tordenskjolds Gate 36

3 890 000,-

Visning

Påmeldingsvisning

Areal

51 m2

Soverom

1

Etasje

3.

Boligtype

Leilighet

Eieform

Eier (Selveier)

  • Anne Sofie K Førde

Beliggenhet

Leiligheten ligger i det moderne og nylig ferdigstilte prosjektet BYhaven - midt i kvadraturen. Her får du alt du trenger i umiddelbar nærhet - med gåavstand til hva du måtte ønske. Kollektivtrafikken er også en rusletur unna. I første etg. av blokka finnes spennende butikker som matbutikk, CurryCurry, Vung Tau, Xpressprint, frisør og massasje. Og snart åpner også Stoffdronning opp i våre nye næringslokaler.

Leiligheten er vendt inn mot BYhaven så her får du være i rolige omgivelser.

Beskrivelse

Leiligheten er delikat innredet med lekre farger, sort kjøkken fra Strai Kjøkken, store fliser på gulv og vegger i bad, en stavs parkett og sorte dører. Hele leiligheten er oppgradert fra standard leveranse så her er det lagt inn mer luksus fra leverandører av kjøkken, tømrer, maler, flis, elektriker og rørlegger. En praktisk løsning i leiligheten er at det leveres eget vaskerom.

Leiligheten leveres i utgangspunktet med 1 soverom med her er det fullt mulig å få til 2. Del av stua kan gjøres om til soverom eller så kan eksisterende soverom deles og gjøre om til 2 mindre soverom/sovealkove.

Driftskostnader pr. mnd beløper seg til kr 1.300,-. I tillegg kommer utgifter til TV/data fra Telia med kr 299,- og a-kontoavdrag for fjernvarme på kr 350,-. Totale månedlige kostnader beløper seg da til kr 1.949,- pr. september 2021.
Startkapital på fellesutgifter innbetales som en engangssum med kr 3.900,- ved overtakelsen.
Faktura fra Avfall Sør faktureres beboer i tillegg.

Varsle meg når det kommer nye boliger fra oss i nærheten av mitt område