Kun en leilighet igjen i BYhaven med mulighet for utleiegaranti.

Kristian Iv's Gate 21

2 550 000,-

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Areal

36 m2

Soverom

1

Etasje

4.

Boligtype

Leilighet

Eieform

Eier (Selveier)

  • Anne Sofie K Førde

Beliggenhet

Vi bor i landets vakreste by og nå skal den bli enda vakrere. For BYhaven er mye mer enn bare byfornyelse. BYhaven er yrende byliv - og samtidig fredelig hjemmeliv. En livsstil som du bestemmer helt selv.
Få hele byen som din egen bakgård - hvordan du vil bruke den er helt opp til deg. Og mens alt du trenger er innen en rusleturs avstand, har vi så mye mer å by på. BYhaven har ikke fått navnet sitt uten grunn.
Det finnes ingen større have i Kvadraturen - og den er din når du selv måtte ønske . Alene, med venner eller gode naboer.

Beskrivelse

Denne leiligheten får en oppgradert standard. Vår interiørkonsulent har utsøkt smak og har valgt å legge fokuset på kjøkken, bad, gulv, elektro og farge på vegger. Den vil bli smakfult innredet med moderne farger og materialerWhat do you want to do ?New mailCopy

Utleiegaranti

Går du med tanker om å investere i en leilighet for utleie? Da er denne leiligheten et veldig godt valg. For vi gir deg her en utleiegaranti på kr 9.000,-* pr. mnd i 24 måneder. *Dette forutsetter utleie via Utleiemegler Sør.
Nysgjerrig på dette? Ta kontakt med selger for mer informasjon

Oppvarming

Gulvvarme i alle rom (med unntak av soverom) som vannbåren varme - Leilighetene er tilknyttet fjernvarmenettet til Agder energi.

Parkering og bod

Parkeringsplass i parkeringskjeller følger ikke med, men kan kjøpes for kr. 350 000,- pr. stk. Det er valgfritt å kjøpe parkeringsplass for sameierne. Bod på ca. 2,5 m² følger med i parkeringskjelleren

Varsle meg når det kommer nye boliger fra oss i nærheten av mitt område