INNHOLDSRIK LEILIGHET MED UTSIKT TIL HAVEN. OVERTAKELSE DESEMBER 2020

Kristian Iv's Gate 21

4 980 000,-

Visning

Påmeldingsvisning
Påmeldingsvisning
Påmeldingsvisning
Påmeldingsvisning

Areal

73 m2

Soverom

2

Etasje

3.

Boligtype

Leilighet

Eieform

Eier (Selveier)

  • Anne Sofie K Førde

Beliggenhet

BYhaven ligger midt i Kvadraturen, med Markensgate bare 50 meter unna. Det betyr butikker, folkeliv, sosiale møteplasser og koselige kafeer du kan utforske.

Med beliggenheten BYhaven har i Kvadraturen, er også naturen en flott del av nabolaget. Bymarka med Baneheia ligger bare noen meter unna. Her finner du natur, turløyper og badeplasser de færreste byer kan by på.

Beskrivelse

Få hele byen som din egen bakgård - hvordan du vil bruke den er opp til deg. Alt du trenger er selvfølgelig innen en rusleturs avstand, men vi har så mye mer å by på. BYhaven har ikke fått navnet sitt uten grunn. Prosjektet får kanskje Kvadraturens største have! - Bli med på innsiden.

Byhaven trinn 1 består av 99 leiligheter fra ca. 30 til 150 kvadratmeter. Det betyr at utvalget er stort, og ikke minst variert. Sammen med arkitektene Maria Claire Pedersen og Erik Asbjørnsen hos ARK-NET, har vi jobbet frem løsninger hvor alle disse godene har fått kommet til sin rett - og vi tror alle kan realisere sin bydrøm her.

Arkitektene uttaler: "Prosjektet er unikt i det at man får mulighet til å forme 2/3 av et av byens kvartaler. Vi har dermed hatt mulighet til å leke med de store romdannelsene og å skape noe unikt for Kristiansand. Kvartalets plassering i byen, ved Markensgate og nærme Baneheia, samt mulighetene for og potensiale som stedet har iboende, har vi strebet etter å foredle og videreføre i utformingen.

Ved å legge gjennomgående leiligheter langs gateløpene, muliggjør dette boliger som både tar del i gatens liv, samtidig som de henvender seg til et indre rom og en fantastisk hage. Målet har vært å gi prosjektet en tosidig opplevelse av både urbanitet og opplevelse av rom inn mot hagen. Det å kunne tilby boliger ved Markensgate i tillegg til solrike opplevelser i egen hage, gjør BYhaven til det unike som man ikke finner andre steder."

Innhold leilighet 315

Leiligheten ligger i 3.etasje mot hagen og har blant annet 2 bad og 2 soverom. Flott utsikt mot BYhaven. God garderobeplass i entre og gang.

Standard

Hoved- konstruksjonen i bygget er basert på betong og ytterveggene får teglstein kombinert med en type fasadeplater, beslag/treverk og puss. Vinduer leveres i tre med alu. bekledning utvendig. Balkongdekkene leveres i betong, med Royal-impregnerte terrassebord som overflate. Balkongrekkverkene utføres i plater/puss, aluminium og glass.

Vegger: Innervegger i betong eller gips som sparkles jevne for underlag til maling, eller for fliser.

Gulv: I stue, kjøkken, soverom og entré/hall legges 1-stavs matt lakkert eikeparkett.

Kjøkken: Det leveres kjøkkeninnredning fra Strai kjøkken m/hvitevarer (stekeovn, koketopp, kjøkkenhette, kombikjøl og oppvaskmaskin) til veil. Kr. 100 000,-

Bad: Gulv og vegger leveres med keramiske fliser i god kvalitet. - Vegghengt toalett, hvit blank innredning og Showerama dusjvegger/kabinett.

 

For øvrig:

Gulvvarme i alle rom (med unntak av soverom) som vannbåren varme - Leilighetene er tilknyttet fjernvarmenettet til Agder energi. Det leveres også 10 stk. downlights pr. leilighet.

 

Kjøper vil få mulighet til tilvalg og endringer på andre utførelser og prisklasser. Se vedlagte prospekt med byggebeskrivelse og romskjema for øvrig informasjon om standard.

Diverse

Prosjektet hjemmeside: www.by-haven.no Her finner du boligvelger og mye informasjon.

Besøk også vårt salgskontor i Kristian IV's gate nr.17 - Kontoret er bemannet hver ONSDAG kl. 10-15.

Parkering

Det avsettes inntil 100 parkeringsplasser for sameiet i byggets parkeringskjeller. Parkeringsplassene koster kr. 350 000,- pr. stk. og det er valgfritt å kjøpe parkeringsplass for sameierne.

Oppvarming

Gulvvarme i alle rom med unntak av soverom som vannbåren varme - Leilighetene er tilknyttet fjernvarmenettet til Agder energi

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Tomt

CA. 5020 kvm - Arealet er ikke eksakt og avvik kan forekomme ved endelig oppmåling. Eierform: Eiet tomt

Tomten leveres parkmessig opparbeidet med plen, prydbusker, bed og øvrig beplantning over næringslokalene i 1.etasje. Se utomhusplan for detaljer. Hagen blir kun for beboerne.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert etter Plan nr. 1280 - Kvartal 2. detaljregulering. Datert 26.10.2015/09.11.2015. Det gjøres oppmerksom på at eiendommen er den del av en større utbygging av området og interessenter oppfordres til å sette seg inn i reguleringsplanen før kjøp.

 

Energiattest

Selger har ikke fremlagt energiattest for eiendommen. Det må derfor tas høyde for at eiendommen har energimerke G. Når en bolig selges før den er ferdig bygget, skal selger oppfylle plikten for energi- og oppvarmingskarakter og lage fullstendig energiattest ved ferdigstillelse. Prosjektet bygges etter teknisk forskrift etter plan og bygningsloven, gjeldende fra 2010 (TEK 10)

Konsesjon

Nei

 

Visning

Som annonsert eller etter avtale med Anne Sofie på tlf 994 79417

 

Overtagelse

22 Måneder etter oppstart.

 

Hvitvasking

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll, og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon. Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse. Megler plikter iht. hvitvaskingsloven 06. mars 2009 å innberette mistenkelige pengeoverføringer.

 

Lovverk

Boligene selges iht. bustadsoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43.
Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. Leiligheter hvor bindende avtale inngås etter ferdigstillelse selges etter avhendingslovens normalregler. En eventuell mangels vurdering foretas etter avhendingslovens alminnelige regler, jf. § 3-7 og § 3-8. Dersom kjøper ikke er å anse som forbruker i henhold til avhendingsloven § 1-2 (3), gjøres det oppmerksom på at boligen selges som den er, jf. avhendingslovens § 3-9.

BY Haven for alle.

HVA ER BYLIV FOR DEG?

Alle kristiansandere har et forhold til byen, og vi bruker den alle på ulikt vis. Felles for alle er at tilbudet er så mangfoldig at alle finner sin måte å bruke byen på.

Flere og flere velger å bo i byen, og da er det vår oppgave å gjøre den tilværelsen så behagelig og spennende som mulig. For det handler om friheten til å leve akkurat slik du ønsker. Er det ikke sånn vi  alle vil ha det?

Det å ha nærheten til alt, og samtidig ha private soner som gir ro. Og bylivet slik du  ønsker, er rett utenfor døren. Liker du shopping, har du alt du trenger en rusletur unna.

ledigbolig.no

Se resten av våre ledige boliger i BYhaven på https://www.ledigbolig.no/prosjekter/byhaven-trinn-1

Varsle meg når det kommer nye boliger fra oss i nærheten av mitt område