PRAKTISK LEILIGHET MED UTSIKT TIL BANEHEIA FOR SALG

Tordenskjoldsgate 36

4 400 000,-

Visning

Påmeldingsvisning
Påmeldingsvisning
Påmeldingsvisning
Påmeldingsvisning

Areal

67 m2

Soverom

12

Etasje

4.

Boligtype

Leilighet

Eieform

Eier (Selveier)

  • Anne Sofie K Førde

Beliggenhet

BYhaven ligger midt i Kvadraturen, med Markensgate bare 50 meter unna. Det betyr butikker, folkeliv, sosiale møteplasser og koselige kafeer du kan utforske.

Med beliggenheten BYhaven har i Kvadraturen, er også naturen en flott del av nabolaget. Bymarka med Baneheia ligger bare noen meter unna. Her finner du natur, turløyper og badeplasser de færreste byer kan by på.

Beskrivelse

Fra BYhaven ble lansert første gang, har det vært en utrolig reise. Den responsen prosjektet fikk, gjorde oss bare enda tryggere på at vi hadde truffet riktig. Sammensetningen av leilighetstyper og størrelser, kombinert med masse kvaliteter både inne og ute har gjort BYhaven til noe helt unikt.

Nå vender fasaden ut mot Tordenskjoldsgate og Kirkegata - men innsiden rommer fortsatt byens flotteste have.

Sammen med arkitektene Maria Claire Pedersen og Erik Asbjørnsen hos ARK-NET, har vi jobbet frem løsninger hvor alle disse godene har fått kommet til sin rett - og vi tror alle kan realisere sin bydrøm her.

Arkitektene uttaler: "Prosjektet er unikt i det at man får mulighet til å forme 2/3 av et av byens kvartaler. Vi har dermed hatt mulighet til å leke med de store romdannelsene og å skape noe unikt for Kristiansand. Kvartalets plassering i byen, ved Markensgate og nærme Baneheia, samt mulighetene for og potensiale som stedet har iboende, har vi strebet etter å foredle og videreføre i utformingen.

Ved å legge gjennomgående leiligheter langs gateløpene, muliggjør dette boliger som både tar del i gatens liv, samtidig som de henvender seg til et indre rom og en fantastisk hage. Målet har vært å gi prosjektet en tosidig opplevelse av både urbanitet og opplevelse av rom inn mot hagen. Det å kunne tilby boliger ved Markensgate i tillegg til solrike opplevelser i egen hage, gjør BYhaven til det unike som man ikke finner andre steder.

Leilighetens standard

Leiligheten ligger i 4.etasje med kjøkken/stue/balkong mot vest. I 1. etasje blir det næringsarealer med butikk/forretninger, og i underetasjen blir det boder tilknyttet leilighetene samt parkeringsplasser.

Enkel byggebeskrivelse:

Hovedkonstruksjonen i bygget er basert på betong og ytterveggene får teglstein kombinert med en type fasadeplater, beslag/treverk og puss. Vinduer leveres i tre med alu. bekledning utvendig. Balkongdekkene leveres i betong, med Royal-impregnerte terrassebord som overflate. Balkongrekkverkene utføres i plater/puss, aluminium og glass.

Vegger: Innervegger i betong eller gips som sparkles jevne for underlag til maling, eller for fliser.
Gulv: I stue, kjøkken, soverom og entré/hall legges 1-stavs matt lakkert eikeparkett.

Kjøkken: Det leveres kjøkkeninnredning fra Strai eller lignende m/hvitevarer (stekeovn, koketopp, kjøkkenhette, kombikjøl og oppvaskmaskin). Leiligheter opp til 70 kvm: Veil. Kr. 75 000,-

Bad: Gulv og vegger leveres med keramiske fliser i god kvalitet. Vegghengt toalett, hvit blank innredning og Showerama dusjvegger/kabinett.

For øvrig:
Leilighetene er tilknyttet fjernvarmenettet til Agder energi. Det leveres også 10 stk. downlights pr. leilighet.

Kjøper vil få mulighet til tilvalg og endringer på andre utførelser og prisklasser. Se vedlagte prospekt med byggebeskrivelse og romskjema for øvrig informasjon om standard.

Parkering

Det avsettes parkeringsplasser for sameiet i byggets parkeringskjeller. Parkeringsplassene koster kr. 350 000,- pr. stk. og det er valgfritt å kjøpe parkeringsplass for sameierne.

Oppvarming

Gulvvarme i alle rom, med unntak av soverom og TV-stue/medierom, som vannbåren varme. Leilighetene er tilknyttet fjernvarmenettet til Agder energi

Tilvalg/Endringer

Selger vil, før innredningsarbeidene starter, utarbeide en tilvalgsmeny, hvor priser og frister for beslutning vil fremkomme. Det er ikke anledning til å flytte på ventilasjonsanlegg, el-skap eller avløp og vanntilførsel. Adgang til tilvalg/endringer er begrenset til 15 % av kjøpesummen, og endringer og tilvalg vil medføre kostnader for kjøper/påslag fra utbygger. Alle tilvalg avtales direkte mellom utførende entreprenører og kjøper, slik at avtaler og fakturering gjøres direkte.

Diverse

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert etter Plan nr. 1280 - Kvartal 2. detaljregulering. Datert 26.10.2015/09.11.2015. Det gjøres oppmerksom på at eiendommen er den del av en større utbygging av området og interessenter oppfordres til å sette seg inn i reguleringsplanen før kjøp.
Ferdigattest

Det skal foreligge midlertidig brukstillatelse ved overtakelse. Det er selgers ansvar å fremskaffe ferdigattest på boligen. Kjøper er gjort oppmerksom på, og aksepterer at en slik ferdigattest normalt foreligger først noe tid etter overtakelsestidspunktet. Det forutsettes i så fall at det foreligger midlertidig brukstillatelse. Dersom ferdigattest ikke foreligger ved overtakelse, kan kjøper i medhold av bustadoppføringslovas § 31 holde tilbake et beløp på meglers klientkonto som sikkerhet frem til ferdigattest foreligger. Det gjøres oppmerksom på at tilbakeholdt beløp må stå i samsvar med forholdene som gjenstår for at ferdigattest kan foreligge. En uavhengig takstmann kan avgjøre rettmessig tilbakehold, og takstmann får da fullmakt til å frigi beløpet når forholdet som hindrer ferdigattest er utbedret.
Heftelser / Rettigheter

Kopi av grunnboks utskrift fås hos megler, og må leses før det inngås midlertidig kjøpekontrakt.

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at grunnboken er endret, slik at det ikke lenger er mulig for kjøpers bank å forutsette 1. prioritets pant der hvor det er tinglyste heftelser, som ikke skal slettes for selgers regning. Eiendommen blir overdratt fri for rene pengeheftelser med mindre annet er oppgitt.
Energiattest

Når en bolig selges før den er ferdig bygget, skal selger oppfylle plikten ved å garantere for energi- og oppvarmingskarakter, og lage fullstendig energiattest ved ferdigstillelse. Normalt påregnes i energiklasse B, man kan dog ende opp med lavere energiklasse uten at dette anses som en mangel.
Formuesverdi

Formuesverdien er p.t. ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av Ligningskontoret etter nyberegningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdien for primærboliger vil utgjøre 25% av den beregnede kvadratmeter prisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil formuesverdien utgjøre 90% av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. Nærmere informasjon kan finnes på Skatteetatens hjemmeside, www.skatteetaten.no.
Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen samt omkostninger forfaller til betaling ved overtakelse.
Budgivning

Boligene selges til fastpris. Benytt vedlagte skjema Kjøpetilbud til fastpris . Alle kjøpetilbud må inngis skriftlig sammen med legitimasjon. Regler om budfrister i Eiendomsmeglerloven kommer ikke til anvendelse da selger ikke er forbruker.

ledigbolig.no

Ønsker du å se flere av våre ledige boliger i BYhaven? Sjekk ut https://www.ledigbolig.no/prosjekter/byhaven-trinn-2

Åpningstider

Besøk også vårt salgskontor i Kristian IV's gate nr. 17. Kontoret er bemannet onsdager mellom kl. 1000-1500

Varsle meg når det kommer nye boliger fra oss i nærheten av mitt område