Topp moderne leilighet med stor solrik terrasse midt i Vennesla sentrum

Auravegen 4

5 006 100,-

Visning

Ta kontakt for privat visning

Areal

85 m2

Soverom

3 — 3

Ant. etasjer

4

Boligtype

Leilighet

Eieform

Eier (Selveier)

  • Anne Sofie K Førde

BELIGGENHET

Leiligheten ligger i 4.etg. i det velkjente boligprosjektet Husmorgaarden som er bygd i nordenden av Vennesla sentrum. Her har du kort avstand til handlegata som byr på matbutikker, bakeri, bank, tannleger, blomsterforretning, bibliotek, lekeplasser og mye mye mer. I første etg. åpnes en stor, fin og ny matbutikk som gjør det veldig enkelt for deg å handle inn mat og kort vei hjem med alle varene. Så har du jo Fru Moseid like i nærheten som byr på herlig bakst av alle slag om du venter gjester eller bare vil kose deg litt ekstra.

Videre er det kort vei til flere barnehager, kulturhuset/kino, skoler i alle trinn, idretts- og svømmehall samt fine turområder og badeplasser langs elva.

LEILIGHETEN

Leiligheten ligger 4.etasje og har enkel forbindelse til garasjeanlegget via heis og trapper.

Leiligheten er på hele 85 m2 og har 3 soverom og 2 bad med stor kjøkken/stue som har utgang til en romslig terrasse på 49 m2. Den er det god plass til grill, hagemøbler og planter. Så om du er lei av en alt for stor og gammel enebolig med mye vedlikehold og snøskuffing kan du her flytte inn i en moderne og vedlikeholdsfri leilighet.

STANDARD

Dette er et moderne leilighetskompleks med livsløpsstandard og leiligheten er bygget med høy kvalitet på stil, innredning og overflater. I oppholdsrom er det levert bred eik plank på gulv med slette malte vegger og hvitmalte tak. Det er lagt inn spotter i de fleste rom. Leiligheten har balansert ventilasjon med varmegjenvinning som sørger for et lunt og godt inneklima. Leiligheten har callinganlegg med videovisning, samt tilkobling til fiber for tv og internett - noe som gir en lynrask linje. Kjøkken er levert av Strai kjøkken i hvit utførelse i en tidløs modell med slette fronter, godt med skuffer og skap samt god benkeplass. Badene har keramiske fliser av ypperste kvalitet i str. 60 x 60 cm og er innredet med veggmontert wc, dusjvegger i glass og bred innredning med skuffer i moderne design. Det er vannbåren varme i gulv på bad og entrè.

Alle rom i leiligheten har oppgradert standard, og det gjelder farge på vegger, fliser, parkett, kjøkken, elektro og bad

Parkering og boder

Garasjeplass og bod (9 m²) i kjeller. Garasjeplass må kjøpes i tillegg for kr 190.000,-.

Ledigbolig.no

Sjekk ut vår nettside ledigbolig.no for alle våre boligprosjekter.

Varsle meg når det kommer nye boliger fra oss i nærheten av mitt område

Andre boliger