Perfekt bolig for førstegangskjøpere eller til utleie. Leilighet med mulighet for2 soverom.

Tordenskjolds Gate 36

Visning

Ta kontakt for privat visning

Areal

Boligtype

Leilighet

Eieform

Eier (Selveier)

  • Anne Sofie K Førde

Beliggenhet

BYhaven ligger midt i Kvadraturen, med Markensgate bare 50 meter unna. Det betyr butikker, folkeliv, sosiale møteplasser og koselige kafeer du kan utforske.

Med beliggenheten BYhaven har i Kvadraturen, er også naturen en flott del av nabolaget. Bymarka med Baneheia ligger bare noen meter unna. Her finner du natur, turløyper og badeplasser de færreste byer kan by på.

I næringsarealene i første etg. finner du Coop Extra med en stor og flott matbutikk. Vung Tau og Curry Curry har deilig mat og take away, så mathandling kan nå bli gjort på en rask og effektiv måte. Ellers finner du både frisør og massasje.

Leilighetens standard

Leiligheten ligger i 2.etasje med kjøkken/stue/balkong mot vest med rikelig med ettermiddag- og kveldssol. Den har innglasset balkong så her kan du starter våren tidlig og avslutte høsten sent. I 1. etasje er det næringsarealer med matbutikker og forretninger, og i underetasjen er det boder tilknyttet leiligheten samt parkeringsplasser for de som ønsker å kjøpe det i tillegg.

Leiligheten er moderne og lekkert innredet med delikate og harmoniske farger.

Enkel byggebeskrivelse:

Vegger: Innervegger i betong eller gips som sparkles jevne for underlag til maling, eller for fliser. Stua er malt i en delikat lys farge og harmonerer godt til det hvite kjøkkenet. Vegger i bad får flotte fliser i en lys fargepalett.

Gulv: I stue, kjøkken, soverom og entré/hall legges 1-stavs matt lakkert eikeparkett. PÅ gulv i bad legges flotte fliser.

Kjøkken: Det leveres hvit kjøkkeninnredning fra Strai Kjøkken m/hvitevarer (stekeovn, koketopp, kjøkkenhette, kombikjøl og oppvaskmaskin).

Bad: Gulv og vegger leveres med keramiske fliser. Vegghengt hvitt toalett, hvit innredning med kran, dusjvegger med dusjgarnityr

For øvrig:
Leiligheten er tilknyttet fjernvarmenettet til Agder energi. Det leveres også downlights i leiligheten.

Oppvarming:
Gulvvarme i alle rom, med unntak av soverom og TV-stue/medierom, som vannbåren varme. Leiligheten er tilknyttet fjernvarmenettet til Agder energi

Parkering og boder

Det avsettes parkeringsplasser for sameiet i byggets parkeringskjeller. Parkeringsplassene koster kr. 495.000,- pr. stk. og det er valgfritt å kjøpe parkeringsplass for sameierne.

Ledigbolig.no

Sjekk vår nettside ledigbolig.no for alle våre boligprosjekter.

Varsle meg når det kommer nye boliger fra oss i nærheten av mitt område

Andre boliger