FIN OG PRAKTISK LEILIGHET MED UTSIKT TIL BANEHEIA

Tordenskjolds Gate

4 607 850,-

Visning

Påmeldingsvisning
Påmeldingsvisning

Areal

67 m2

Soverom

1 — 1

Boligtype

Leilighet

Eieform

Eier (Selveier)

  • Anne Sofie K Førde

Beliggenhet

BYhaven ligger midt i Kvadraturen, med Markensgate bare 50 meter unna. Det betyr butikker, folkeliv, sosiale møteplasser og koselige kafeer du kan utforske.

Med beliggenheten BYhaven har i Kvadraturen, er også naturen en flott del av nabolaget. Bymarka med Baneheia ligger bare noen meter unna. Her finner du natur, turløyper og badeplasser de færreste byer kan by på.

Beskrivelse

Fra BYhaven ble lansert første gang, har det vært en utrolig reise. Den responsen prosjektet fikk, gjorde oss bare enda tryggere på at vi hadde truffet riktig. Sammensetningen av leilighetstyper og størrelser, kombinert med masse kvaliteter både inne og ute har gjort BYhaven til noe helt unikt.

Nå vender fasaden ut mot Tordenskjoldsgate og Kirkegata - men innsiden rommer fortsatt byens flotteste have.

Sammen med arkitektene Maria Claire Pedersen og Erik Asbjørnsen hos ARK-NET, har vi jobbet frem løsninger hvor alle disse godene har fått kommet til sin rett - og vi tror alle kan realisere sin bydrøm her.

Arkitektene uttaler: "Prosjektet er unikt i det at man får mulighet til å forme 2/3 av et av byens kvartaler. Vi har dermed hatt mulighet til å leke med de store romdannelsene og å skape noe unikt for Kristiansand. Kvartalets plassering i byen, ved Markensgate og nærme Baneheia, samt mulighetene for og potensiale som stedet har iboende, har vi strebet etter å foredle og videreføre i utformingen.

Ved å legge gjennomgående leiligheter langs gateløpene, muliggjør dette boliger som både tar del i gatens liv, samtidig som de henvender seg til et indre rom og en fantastisk hage. Målet har vært å gi prosjektet en tosidig opplevelse av både urbanitet og opplevelse av rom inn mot hagen. Det å kunne tilby boliger ved Markensgate i tillegg til solrike opplevelser i egen hage, gjør BYhaven til det unike som man ikke finner andre steder.

Leilighetens standard

Leiligheten ligger i 4.etasje med kjøkken/stue/balkong mot vest. I 1. etasje blir det næringsarealer med butikk/forretninger, og i underetasjen blir det boder tilknyttet leilighetene samt parkeringsplasser.

Enkel byggebeskrivelse:

Hovedkonstruksjonen i bygget er basert på betong og ytterveggene får teglstein kombinert med en type fasadeplater, beslag/treverk og puss. Vinduer leveres i tre med alu. bekledning utvendig. Balkongdekkene leveres i betong, med Royal-impregnerte terrassebord som overflate. Balkongrekkverkene utføres i plater/puss, aluminium og glass.

Vegger: Innervegger i betong eller gips som sparkles jevne for underlag til maling, eller for fliser.
Gulv: I stue, kjøkken, soverom og entré/hall legges 1-stavs matt lakkert eikeparkett.

Kjøkken: Det leveres kjøkkeninnredning fra Strai eller lignende m/hvitevarer (stekeovn, koketopp, kjøkkenhette, kombikjøl og oppvaskmaskin). Leiligheter opp til 70 kvm: Veil. Kr. 75 000,-

Bad: Gulv og vegger leveres med keramiske fliser i god kvalitet. Vegghengt toalett, hvit blank innredning og Showerama dusjvegger/kabinett.

For øvrig:
Leilighetene er tilknyttet fjernvarmenettet til Agder energi. Det leveres også 10 stk. downlights pr. leilighet.

Kjøper vil få mulighet til tilvalg og endringer på andre utførelser og prisklasser. Se vedlagte prospekt med byggebeskrivelse og romskjema for øvrig informasjon om standard.

Oppvarming:
Gulvvarme i alle rom, med unntak av soverom og TV-stue/medierom, som vannbåren varme. Leilighetene er tilknyttet fjernvarmenettet til Agder energi

Parkering og boder

Det avsettes parkeringsplasser for sameiet i byggets parkeringskjeller. Parkeringsplassene koster kr. 350.000,- pr. stk. og det er valgfritt å kjøpe parkeringsplass for sameierne.

Ledigbolig.no

Sjekk vår nettside ledigbolig.no for alle våre boligprosjekter.

Varsle meg når det kommer nye boliger fra oss i nærheten av mitt område