Tordenskjolds Gate 36 – Murisør

Ny og oppgradert leilighet med mulighet for 2 soverom og utsikt til Baneheia.

Tordenskjolds Gate 36

3 904 940,-

Visning

Påmeldingsvisning

Areal

54 m2

Soverom

1 — 1

Boligtype

Leilighet

Eieform

Eier (Selveier)

  • Anne Sofie K Førde

Beliggenhet

BYhaven ligger midt i Kvadraturen, med Markensgate bare 50 meter unna. Det betyr butikker, folkeliv, sosiale møteplasser og koselige kafeer du kan utforske.

Med beliggenheten BYhaven har i Kvadraturen, er også naturen en flott del av nabolaget. Bymarka med Baneheia ligger bare noen meter unna. Her finner du natur, turløyper og badeplasser de færreste byer kan by på.

I næringsarealene i første etg. finner du Coop Extra med en stor og flott matbutikk. Vung Tau og Curry Curry har deilig mat og take away, så mathandling kan nå bli gjort på en rask og effektiv måte.

Leilighetens standard

Leiligheten ligger i 4.etasje med kjøkken/stue/balkong mot vest med rikelig med ettermiddag- og kveldssol. I 1. etasje er det næringsarealer med matbutikker og forretninger, og i underetasjen er det boder tilknyttet leiligheten samt parkeringsplasser for de som ønsker å kjøpe det i tillegg

Enkel byggebeskrivelse:

Vegger: Innervegger i betong eller gips som sparkles jevne for underlag til maling, eller for fliser. Stua er malt i en delikat gråfarge og harmonerer godt til det sorte kjøkkenet og sorte dører. Vegger i bad får store grå fliser.

Gulv: I stue, kjøkken, soverom og entré/hall legges 1-stavs matt lakkert eikeparkett. PÅ gulv i bad legges store grå fliser som er lik de som er på vegg.

Kjøkken: Det leveres sort kjøkkeninnredning fra Strai Kjøkken m/hvitevarer (stekeovn, koketopp, kjøkkenhette, kombikjøl og oppvaskmaskin).

Bad: Gulv og vegger leveres med keramiske store fliser. Vegghengt hvitt toalett, hvit innredning med sort kran, sorte dusjvegger med sort dusjgarnityr

For øvrig:
Leiligheten er tilknyttet fjernvarmenettet til Agder energi. Det leveres også downlights i leiligheten.

Oppvarming:
Gulvvarme i alle rom, med unntak av soverom og TV-stue/medierom, som vannbåren varme. Leiligheten er tilknyttet fjernvarmenettet til Agder energi

Parkering og boder

Det avsettes parkeringsplasser for sameiet i byggets parkeringskjeller. Parkeringsplassene koster kr. 425.000,- pr. stk. og det er valgfritt å kjøpe parkeringsplass for sameierne.

Ledigbolig.no

Sjekk vår nettside ledigbolig.no for alle våre boligprosjekter.

Varsle meg når det kommer nye boliger fra oss i nærheten av mitt område