Åpen visning onsdag 20/1 kl. 12-18 i ny leilighet 2 soverom, 2 bad og utsikt til haven. Husk påmelding på forhånd!

Kristian Iv's Gate 21

5 319 790,-

Visning

Påmeldingsvisning
Påmeldingsvisning
Påmeldingsvisning
Påmeldingsvisning

Areal

73 m2

Soverom

2 — 2

Boligtype

Leilighet

Eieform

Eier (Selveier)

  • Anne Sofie K Førde

Beliggenhet

BYhaven ligger midt i Kvadraturen, med Markensgate bare 50 meter unna. Det betyr butikker, folkeliv, sosiale møteplasser og koselige kafeer du kan utforske.

Med beliggenheten BYhaven har i Kvadraturen, er også naturen en flott del av nabolaget. Bymarka med Baneheia ligger bare noen meter unna. Her finner du natur, turløyper og badeplasser de færreste byer kan by på.

Beskrivelse

Få hele byen som din egen bakgård - hvordan du vil bruke den er opp til deg. Alt du trenger er selvfølgelig innen en rusleturs avstand, men vi har så mye mer å by på. BYhaven har ikke fått navnet sitt uten grunn. Prosjektet får kanskje Kvadraturens største have! - Bli med på innsiden.

Byhaven trinn 1 består av 99 leiligheter fra ca. 30 til 150 kvadratmeter. Det betyr at utvalget er stort, og ikke minst variert. Sammen med arkitektene Maria Claire Pedersen og Erik Asbjørnsen hos ARK-NET, har vi jobbet frem løsninger hvor alle disse godene har fått kommet til sin rett - og vi tror alle kan realisere sin bydrøm her.

Arkitektene uttaler: "Prosjektet er unikt i det at man får mulighet til å forme 2/3 av et av byens kvartaler. Vi har dermed hatt mulighet til å leke med de store romdannelsene og å skape noe unikt for Kristiansand. Kvartalets plassering i byen, ved Markensgate og nærme Baneheia, samt mulighetene for og potensiale som stedet har iboende, har vi strebet etter å foredle og videreføre i utformingen.

Ved å legge gjennomgående leiligheter langs gateløpene, muliggjør dette boliger som både tar del i gatens liv, samtidig som de henvender seg til et indre rom og en fantastisk hage. Målet har vært å gi prosjektet en tosidig opplevelse av både urbanitet og opplevelse av rom inn mot hagen. Det å kunne tilby boliger ved Markensgate i tillegg til solrike opplevelser i egen hage, gjør BYhaven til det unike som man ikke finner andre steder."

Innhold leilighet H0510

Leiligheten ligger i 5.etasje mot hagen og har blant annet 2 bad og 2 soverom. Flott utsikt mot BYhaven, Baneheia og Nybyen. God garderobeplass i entre og gang.

Standard

Standarden i denne leiligheten er høy. Den har blitt oppgradert leveranse av både flis, parkett, kjøkken, bad og elektrisk. En leilighet som bør sees.

Gulvvarme i alle rom (med unntak av soverom) som vannbåren varme - Leilighetene er tilknyttet fjernvarmenettet til Agder energi.

Parkering og boder

Parkeringsplassene koster kr. 350 000,- pr. stk. og det er valgfritt å kjøpe parkeringsplass for sameierne.

Varsle meg når det kommer nye boliger fra oss i nærheten av mitt område