Stor leilighet på 97 m2 med 2 soverom, privat walkin-garderobe med bad og balkong på 18 m2

Marie Føreidsvei 6

4 051 370,-

Visning

Påmeldingsvisning

Areal

97 m2

Soverom

2 — 2

Boligtype

Leilighet

Eieform

Eier (Selveier)

  • Cato Hersvik-Olsen

Beliggenhet

Leiligheten ligger i den nyeste blokka plassert på Tangvall, Søgnes mer og mer urbaniserte sentrum. Det er kort vei til både skole, butikker, kollektivtilbud, stadion og turområder.

Beskrivelse

Leiligheten ligger i 2.etg., har 2 soverom, bad, bad/vaskerom og balkong på hele 18,7 m2. Badet er tilknyttet hovedsoverommet sammen med en walk-in garderobe. Bruken av store vindusfelt fra gulv til tak sikrer gode dagslysforhold og optimal utsikt. Leiligheten er innredet med delikate og moderne farger som gir en harmoni i alle rommene. Den er også stylet for visning med nye og tidsriktige møbler og interiør.

Det blir etablert et stort felles grøntareal på lokket over næringsdelen. Dette arealet vil være tilgjengelig for alle beboere via trapp og heis, og skal utformes med lekeareal og sittegrupper omkranset av mye grønt. Grøntarealet vil være både estetisk og opplevelsesmessig et viktig element i boliganlegget, og bidra til at anlegget fremstår som et attraktivt boligmiljø.

Parkering

Leilighetskjøper må kjøpe 1 parkeringsplass i parkeringskjelleren. Kjøpesum er kr. 300.000,-. Parkeringsplassen kommer i tillegg til leilighetsprisen.

Ledigbolig.no

Sjekk ut vår nettside ledigbolig.no for alle våre boligprosjekter.

Varsle meg når det kommer nye boliger fra oss i nærheten av mitt område