Gjennomgående 3-roms leilighet med egen utleiedel m/utleiegaranti på kr 7.000,-

Skonnertveien 18

4 265 720,-

Visning

Påmeldingsvisning
Påmeldingsvisning

Areal

84 m2

Soverom

2 — 2

Ant. etasjer

6

Boligtype

Leilighet

Eieform

Andel

  • Anne Sofie K Førde

Beliggenhet

Ved idylliske Fåretjønn ligger Voie Atrium, et stort flott prosjekt levert av Mur i Sør AS. Like i nærheten ligger matbutikk og i blokkas næringsareal en frisørsalong. Like utenfor hovedinngangsdøra er det busstopp som tar deg til og fra byen på kort tid.

Utleiegaranti

Går du med tanker om å flytte i leilighet? Da er denne leiligheten et veldig godt valg. For i denne leiligheten finnes en egen utleiedel på 18 m² som vi gir deg en utleiegaranti på kr 7.000,-* pr. mnd i 24 måneder. *Dette forutsetter utleie via Utleiemegler Sør.
Nysgjerrig på dette? Ta kontakt med selger for mer informasjon

Beskrivelse

Voie Atrium er organisert som et borettslag tilknyttet Sørlandet Boligbyggelag. Borettslagsformen bidrar til et trygt og stabilt bomiljø og gir en rekke fordeler for beboerne ved drift, forsikring og finansiering.

Leiligheten er delikat innredet med lyse og delikate farger, flislagte bad, kjøkken fra Strai Kjøkken og eik parkettgulv. Nå er i tillegg leiligheten moderne og tidsriktig stylet så dette er en leilighet som bør sees.
Det er vannboren gulvvarme i alle rom med unntak av soverom.

Hovedleilighet 72 m² inneholder:
Entrè, 2 soverom, bad, bod samt kjøkken/stue med gjennomgående lys og utgang til balkong. Det er også egen balkong til leiligheten på svalgangen.

Utleiedel 18 m² inneholder:
Stue/kjøkken samt bad. Egen inngang med egen porttelefon

Parkeringsplass

1 parkeringsplass pluss bod i parkeringskjelleren følger med i kjøpesummen.

Fellesstue/atriumhage

Felles atriumstue ligger i første etasje og er på ca 100 m2. Sammen med den flotte hagen blir dette hjertet i Voie Atrium. Glassdører og store vinduer binder stuen og hagen sammen. Vinterstid vil det kanskje friste å sitte foran gasspeisen samtidig som du ser favorittprogrammet på den store TV`en. Om du er alene hjemme, trenger du ikke være uten selskap. Atriumsstuen har kjøkken, og som beboer kan du reservere den for å holde selskaper.

Varsle meg når det kommer nye boliger fra oss i nærheten av mitt område