PÅMELDINGSVISNING ONSDAG I LEKKER 2-ROMS LEILIGHET TIL SALGS MIDT PÅ TANGVALL I SØGNE

Marie Føreidsvei 2

3 998 990,-

Visning

Påmeldingsvisning
Påmeldingsvisning

Areal

74 m2

Soverom

1 — 1

Ant. etasjer

7

Boligtype

Leilighet

Eieform

Eier (Selveier)

  • Cato Hersvik-Olsen

Beliggenhet

Leiligheten ligger i den nyeste blokka plassert på Tangvall, Søgnes mer og mer urbaniserte sentrum. Det er kort vei til både skole, butikker, kollektivtilbud, stadion og turområder.

Beskrivelse

Leiligheten ligger i 6.etg. med en vid og vakker utsikt over vakre Søgne. Den har en sør/østlig utsikt fra stue og fra den store balkong på hele 23 m² kan sola nytes. Det er lagt stor vekt på gode solforhold, romslig balkong og oppholdsrom med høye opplevelsekvaliteter. Bruken av store vindusfelt fra gulv til tak sikrer gode dagslysforhold og optimal utsikt. Leiligheten har to våtrom (bad og vaskerom/bod), samt mulighet for et ekstra soverom. Leiligheten er innredet med delikate og moderne farger som gir en harmoni i alle rommene. Den er også stylet for visning med nye og tidsriktige møbler og interiør.

Det blir etablert et stort felles grøntareal på lokket over næringsdelen. Dette arealet vil være tilgjengelig for alle beboere via trapp og heis, og skal utformes med lekeareal og sittegrupper omkranset av mye grønt. Grøntarealet vil være både estetisk og opplevelsesmessig et viktig element i boliganlegget, og bidra til at anlegget fremstår som et attraktivt boligmiljø.

Parkering

Leilighetskjøper må kjøpe 1 parkeringsplass i parkeringskjelleren. Kjøpesum er kr. 250.000,-. Parkeringsplassen kommer i tillegg til leilighetsprisen.

Varsle meg når det kommer nye boliger fra oss i nærheten av mitt område