PRAKTISK LEILIGHET MED EGEN HAGE. HER BOR DU MED LAVE MÅNEDLIGE KOSTNADER

Blåbæråsen 65b

2 015 594,-

Visning

Påmeldingsvisning
Påmeldingsvisning

Areal

51 m2

Soverom

2 — 2

Boligtype

Leilighet

Eieform

Andel

  • Cato Hersvik-Olsen

Beliggenhet

Blåbæråsen 65B ligger i omgivelser skapt for trivsel og utfoldelse. Skjermet - men likevel sentralt med korte avstander til det du trenger. Blåbæråsen er et etablert og allerede populært område 2 km vest for Lillesand. Her finner du alt du trenger for å leve slik du ønsker for både avkobling, godt naboskap eller trening. Du lever tett på naturen med turterreng som nærmeste nabo, lekeparker, barneskole og matbutikk innen 10 minutters rusletur - området er som skapt for trivsel og utfoldelse.

Blåbæråsen er omkranset av natur. Med en vakker turløype kun 50 m unna leiligheten, og skog som strekker seg utover Agder - er det mange muligheter. Ta med deg sykkelen og utforsk området, eller nyt en picnic på den nærliggende bålplassen. Blåbæråsen har et flott treningsanlegg for ballidrett. Her finner du en god kunstgressbane, samt en sandvolleyball bane rett ved siden av. Lekeplass for barna ligger også i umiddelbar nærhet.

Beskrivelse

Her kan man sikre seg en flott moderne leilighet som er innflytningsklar. Kjøkken fra Strai med hvitevarer. Her kan man flytte rett inn. Finansiering med gunstig innskudd og lav rente fra husbanken.

Innhold

Leilighetene går over ett plan og inneholder følgende: Entré/gang, 2 sov, bad, bod/vaskerom og stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til hagen.
I tillegg følger utvendig bod på 5 kvm i svalegang.

Lys og modern leilighet.

Bygget vender vest, leiligheten har utgang til hagen og terrassen er overbygd. Det er fine fellesarealer, heis i bygget og privat sportsbod i svalegang.

Enkelte vegger har en eksklusiv betong "look". Resten av veggene og tak er malt hvite. På gulv i oppholdsrom er det en pen eikeparkett, og vannbåren varme i flere gulv gir lun varme. Balansert ventilasjon sørger for god kvalitet på luft. Bygget har etasjeskillere i betong, noe som sikrer mot støy, og det er lagt inn fiber for tv -og internett.

Leiligheten har åpen stue/kjøkkenløsning med plass til sittegruppe og spisestue. Kjøkkeninnredningen er levert fra kvalitetsleverandøren Strai Kjøkken, med hvitevarer.

Badet er flislagt, gulv med varme, dusjkabinett og innredning i tidløs, brukervennlig design. Leiligheten har to soverom, begge med garderobe. I tillegg følger separat bod som er klargjort som vaskerom.

Parkering

Til leiligheten tilhører det til 1 stk. parkeringsplass på oppmerkede plasser. Parkeringsplasser for beboerne er knyttet til leiligheten gjennom vedtektene. Parkeringsplassene er organisert som ett fellesareal. Det vil være 2 HC-plasser tilgjengelig for borettslaget. Disse blir tildelt beboere som har behov for disse. For øvrig gjesteparkeringsplasser i området.

Oppvarming

Varmepumpen gir (vannbåren) varme i gulver i unntak av soverom og utvendig bod. Leilighetene leveres også med balansert ventilasjon med varmegjenvinning

Sikringsordning

Borettslaget har en egen forsikring mot tap på felleskostnader/husleietap(BS husleiefond). Det er derfor ingen risiko for at den som kjøper må bære kostnader i forbindelse at andre andelseiere ikke klarer å betjene felleskostnadene/husleien

Varsle meg når det kommer nye boliger fra oss i nærheten av mitt område