Sør/vestvendt leilighet på 99 m2 med balkong på 22 m2. Book visning i dag!

Marie Føreidsvei 2

5 801 200,-

Visning

Påmeldingsvisning
Påmeldingsvisning

Areal

99 m2

Soverom

2 — 2

Boligtype

Leilighet

Eieform

Eier (Selveier)

  • Cato Hersvik-Olsen

BELIGGENHET

Leiligheten ligger i den nyeste blokka plassert på Tangvall, Søgnes mer og mer urbaniserte sentrum. Det er kort vei til både skole, butikker, kollektivtilbud, stadion og turområder.

BESKRIVELSE

Leiligheten ligger i 3.etg. med en vid og vakker utsikt over vakre Søgne. Den har en sør/vestlig utsikt fra stue og fra den store balkongen på 30 m2 kan sola nytes på de beste timene i døgnet. Det er lagt stor vekt på gode solforhold, romslig balkong og oppholdsrom med høye opplevelsekvaliteter. Bruken av store vindusfelt fra gulv til tak sikrer gode dagslysforhold og optimal utsikt. Leiligheten har 2 soverom og to våtrom (bad og vaskerom/bod). Leiligheten er innredet med delikate og moderne farger som gir en harmoni i alle rommene. Den er også stylet for visning med nye og tidsriktige møbler og interiør.

Det er blitt etablert et stort felles grøntareal på lokket over næringsdelen. Dette arealet vil være tilgjengelig for alle beboere via trapp og heis, og er levert med lekeareal og sittegrupper omkranset av mye grønt. Grøntarealet er både estetisk og opplevelsesmessig et viktig element i boliganlegget, og bidra til at anlegget fremstår som et attraktivt boligmiljø.

PARKERING

Leilighetskjøper må kjøpe 1 parkeringsplass i parkeringskjelleren. Kjøpesum er kr. 195.000,-. Parkeringsplassen kommer i tillegg til leilighetsprisen.

DER DET ER HJERTEROM ER DET HUSROM

Trivsel er noe av det vi verdsetter høyest av alt. Både med familie og venner. Vi ønsker at Tangvall Park skal være stedet du trives best. Derfor har vi laget fellesstue med overnattingsmulighet, og direkte utgang til parken.
Møt naboene over en kopp kaffe, len deg tilbake og les avisa og invitere dine venner til selskap. Fellesstuen passer til de fleste anledninger – og det beste av alt, er at du kan tilby dine gjester overnatting i to fantastiske hotellrom.

Varsle meg når det kommer nye boliger fra oss i nærheten av mitt område