BYHaven - Leiligheter i alle størrelser midt i Kvadraturen - 18 leiligheter igjen, nå med ekstra oppgraderinger!

Kristian Iv's Gate 21

2 560 440 — 12 278 970,-

Visning


Areal

36 — 141 m2

Boligtype

Leilighet

Eieform

Eier (Selveier)

  • Anne Sofie K Førde

Beskrivelse

Få hele byen som din egen bakgård - hvordan du vil bruke den er opp til deg. Alt du trenger er selvfølgelig innen en rusleturs avstand, men vi har så mye mer å by på. BYhaven har ikke fått navnet sitt uten grunn. Prosjektet får kanskje Kvadraturens største have! - Bli med på innsiden.

Byhaven trinn 1 består av 99 leiligheter fra ca. 30 til 150 kvadratmeter. Det betyr at utvalget er stort, og ikke minst variert. Sammen med arkitektene Maria Claire Pedersen og Erik Asbjørnsen hos ARK-NET, har vi jobbet frem løsninger hvor alle disse godene har fått kommet til sin rett - og vi tror alle kan realisere sin bydrøm her.

Arkitektene uttaler: "Prosjektet er unikt i det at man får mulighet til å forme 2/3 av et av byens kvartaler. Vi har dermed hatt mulighet til å leke med de store romdannelsene og å skape noe unikt for Kristiansand. Kvartalets plassering i byen, ved Markensgate og nærme Baneheia, samt mulighetene for og potensiale som stedet har iboende, har vi strebet etter å foredle og videreføre i utformingen.

Ved å legge gjennomgående leiligheter langs gateløpene, muliggjør dette boliger som både tar del i gatens liv, samtidig som de henvender seg til et indre rom og en fantastisk hage. Målet har vært å gi prosjektet en tosidig opplevelse av både urbanitet og opplevelse av rom inn mot hagen. Det å kunne tilby boliger ved Markensgate i tillegg til solrike opplevelser i egen hage, gjør BYhaven til det unike som man ikke finner andre steder."

Oppdragsnummer

10-18-9006

Adresse med betegnelse

Kristian IV's gate 21, Gnr. 150 Bnr. 657 i Kristiansand kommune. Sameiebrøk:

Beliggenhet

BYhaven ligger midt i Kvadraturen, med Markensgate bare 50 meter unna. Det betyr butikker, folkeliv, sosiale møteplasser og koselige kafeer du kan utforske.

Med beliggenheten BYhaven har i Kvadraturen, er også naturen en flott del av nabolaget. Bymarka med Baneheia ligger bare noen meter unna. Her finner du natur, turløyper og badeplasser de færreste byer kan by på.

Boligtype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Standard

Leilighetene ligger i 2. til 6.etasje. I 1. etasje blir det næringsarealer med butikk/forretninger, og i underetasjen blir det boder tilknyttet leilighetene samt parkeringsplasser.

Enkel byggebeskrivelse:

Hoved- konstruksjonen i bygget er basert på betong og ytterveggene får teglstein kombinert med en type fasadeplater, beslag/treverk og puss. Vinduer leveres i tre med alu. bekledning utvendig. Balkongdekkene leveres i betong, med Royal-impregnerte terrassebord som overflate. Balkongrekkverkene utføres i plater/puss, aluminium og glass.

Vegger: Innervegger i betong eller gips som sparkles jevne for underlag til maling, eller for fliser.
Gulv: I stue, kjøkken, soverom og entré/hall legges 1-stavs matt lakkert eikeparkett.

Kjøkken: Det leveres kjøkkeninnredning fra Strai eller lignende m/hvitevarer (stekeovn, koketopp, kjøkkenhette, kombikjøl og oppvaskmaskin).
Leiligheter opp til 70 kvm: Veil. Kr. 75 000,-
Leiligheter over 70 kvm: Veil. Kr. 100 000,-
Leiligheter over 90 kvm: Veil Kr. 125 000,-

Bad: Gulv og vegger leveres med keramiske fliser i god kvalitet. - Vegghengt toalett, Hvit blank innredning og Showerama dusjvegger/kabinett.

For øvrig:
Gulvvarme i alle rom (med unntak av soverom/alkove) som vannbåren varme - Leilighetene er tilknyttet fjernvarmenettet til Agder energi. Det leveres også 10 stk. downlights pr. leilighet.

Kjøper vil få mulighet til tilvalg og endringer på andre utførelser og prisklasser. Se vedlagte prospekt med byggebeskrivelse og romskjema for øvrig informasjon om standard.

Diverse

Prosjektet hjemmeside: www.by-haven.no Her finner du boligvelger og mye informasjon.

Besøk også vårt salgskontor i Kristian IV's gate nr.17 - Kontoret er bemannet hver dag denne uken mellom kl. 10-1600

Parkering

Det avsettes inntil 100 parkeringsplasser for sameiet i byggets parkeringskjeller. Parkeringsplassene koster kr. 350 000,- pr. stk. og det er valgfritt å kjøpe parkeringsplass for sameierne.

Oppvarming

Gulvvarme i alle rom med unntak av soverom/alkove som vannbåren varme - Leilighetene er tilknyttet fjernvarmenettet til Agder energi
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Tomt

CA. 5020 kvm - Arealet er ikke eksakt og avvik kan forekomme ved endelig oppmåling. Eierform: Eiet tomt
Tomten leveres parkmessig opparbeidet med plen, prydbusker, bed og øvrig beplantning over næringslokalene i 1.etasje. Se utomhusplan for detaljer. Hagen blir kun for beboerne.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert etter Plan nr. 1280 - Kvartal 2. detaljregulering. Datert 26.10.2015/09.11.2015. Det gjøres oppmerksom på at eiendommen er den del av en større utbygging av området og interessenter oppfordres til å sette seg inn i reguleringsplanen før kjøp.

Heftelser / Rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst servitutter i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen.

Det gjøres oppmerksom på at grunnboken nå er endret, slik at det ikke lenger er mulig for kjøpers bank å forutsette 1. prioritet pant der hvor det er tinglyste servitutter, eller andre heftelser, som ikke skal slettes for selgers regning.

Energiattest

Når en bolig selges før den er ferdig bygget, skal selger oppfylle plikten for energi- og oppvarmingskarakter og lage fullstendig energiattest ved ferdigstillelse. Prosjektet bygges etter teknisk forskrift etter plan og bygningsloven, gjeldende fra 2010 (TEK 10).

Formuesverdi

Primær: Kr. ,- for år 2016. Sekundær: Kr. ,- for år 2016.

Prisantydning og omkostninger

Omkostninger

Ved kjøp av ny/prosjektert bolig skal det betales dokumentavgift på 2,5% av tomteverdi. Dokumentavgift blir fordelt pr. kvm. BRA og vil derfor variere pr. leilighet mellom ca. kr. 8 500,- på den minste og ca. kr. 36 000,- på den største leiligheten. Dvs. kr. 250 pr. kvm BRA. Tinglysningsgebyr for skjøte utgjør p.t kr. 525,- Tinglysningsgebyr for eventuelle pantobligasjoner utgjør p.t. kr. 525,-
I tillegg kommer et beløp tilsvarende 3 mnd. felleskostnader (ekskl. kostnader til felles fjernvarme), som oppstartslikviditet til sameiet.

Det tas forbehold om at beregningsgrunnlaget for dokumentavgiften godkjennes hos Statens Kartverk, samt eventuell endring i de oppgitte offentlige gebyrer.

Felleskostnader

Kr.,- pr..

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post, fax eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Visning

Overtagelse

Etter avtale.

Hvitvasking

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll, og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon. Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse. Megler plikter iht. hvitvaskingsloven 06. mars 2009 å innberette mistenkelige pengeoverføringer.

Lovverk

Boligene selges iht. bustadsoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43.
Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. Leiligheter hvor bindende avtale inngås etter ferdigstillelse selges etter avhendingslovens normalregler. En eventuell mangels vurdering foretas etter avhendingslovens alminnelige regler, jf. § 3-7 og § 3-8. Dersom kjøper ikke er å anse som forbruker i henhold til avhendingsloven § 1-2 (3), gjøres det oppmerksom på at boligen selges som den er, jf. avhendingslovens § 3-9.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 09200, for et uforpliktende tilbud.

Ansvarlig megler

Jurist / Eiendomsmegler MNEF Eivind Sæbø Severinsen

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331

Salgsoppgave og vedlegg

Denne prospektteksten, med tilhørende boligsalgsrapport og egenerklæring fra selger, må gjennomgås før budgivning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Varsle meg når det kommer nye boliger fra oss i nærheten av mitt område