Fin og lys leilighet i Voie Atrium med gunstig husbankfinansiering. Kort vei til buss, butikk og naturen.

Skonnertveien 18

3 490 000,-

Visning


Areal

67 m2

Soverom

2

Boligtype

Leilighet

Eieform

Andel

  • Anne Sofie K Førde

Beliggenhet

Voie Atrium ligger meget sentralt til i Voie med kort vei til buss, Rema 1000 og Fåretjønn. En hyggelig og rolig plass å bo om mang er ung eller gammel.

Beskrivelse

Her får du en lys og trivelig leilighet med gode romløsninger. Praktisk innredet med god plass til venner og familie. Leiligheten ligger lett tilgjengelig fra heis og trapp slik at du rakst og effektivt kan komme deg ned til parkeringskjelleren eller ut på bakkeplan. Bussen går rett utenfor hovedinngangsdøra og matbutikken er bare et lite steinkast unna. Her ligger alt til rette for å bo rolig og praktisk.

Leiligheten inneholder:
Entre, 2 soverom, bad, bod og kjøkken/stue med utgang til balkong. På balkong er det godt å sitte og nyte morgen og formiddagssola. Her kan du se på livet og hva som skjer i området.

Bod og parkering i P-kjeller.

Når vi bygger, ønsker vi å oppfylle så mange kvalitetskrav som mulig. Å kjøpe ny bolig er et stort og viktig valg vi ønsker å gjøre det både tryggere og enklere.

Oppvarming
Leiligheten har vannboren gulvvarme i alle rom med unntak av soverom. Den har også balansert ventilasjon med varmegjenvinner. 

HEIS
Det er heis i bygget.

TV/INTERNETT.
Leilighetene leveres med ferdig opplegg og det er Canal Digital som er valgt.

Den indre atriumshagen er fantastisk og her ligger alt til rette for å nyte kaffien. Det er frukttrær, bærbusker og prydbusker omkranset av hellelagte gangveier. Her kan du også nyte sola til langt ut over ettermiddag/kveld. Midt i hagen er det satt opp benker. Her må man ikke langt av sted for å strekke bena. Fåretjønn ligger like ved.

Felles atriumstue ligger i første etasje og er på ca 100 m2. Sammen med den flotte hagen blir dette hjertet i Voie Atrium. Glassdører og store vinduer binder stuen og hagen sammen. Vinterstid vil det kanskje friste å sitte foran gasspeisen samtidig som du ser favoritt programmet på den store TV`en. Om du er alene hjemme, trenger du ikke være uten selskap. Atriumsstuen har kjøkken, og som beboer kan du reservere den for å holde selskaper.

FELLESKOSTNADER:
Driftskostnader kr 2.347,-
Renter felles lån kr 2.018,-

Tilleggsytelser:
Service NIBE-anlegg kr 77,-
Vedlikehold parkeringsplass kr 100,-
Canal Digital-TV/data kr 350,-
Samlet sum for felleskostnadene blir pr. 29.06.22 kr 4.892,-.

FELLESGJELD MED HUSBANKFINANSIERING:
Ut i fra lånebetingelser pr. 29.06.22 vil første avdrag som forfaller til betaling 30.06.23 utgjøre ca. kr 5.169,- pr. måned for denne boligen. Dette kommer da i tillegg til felleskostnadene.

Husbanklånet har flytende rente.

Formuesverdi

Ikke fastsatt. Antas å bli ca. 30% av boligens markedsverdi. For mer informasjon, kontakt skatteetaten.

Varsle meg når det kommer nye boliger fra oss i nærheten av mitt område

Andre boliger