Lekker hjørneleilighet med 2 soverom, 2 bad og stor terrasse midt i sentrum

Marie Føreidsvei 6, H0301,

4 690 000,-

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Areal

97 m2

Soverom

2

Boligtype

Leilighet

Eieform

Eier (Selveier)

  • Cato Hersvik-Olsen

Beskrivelse

Denne leiligheten er en utrolig stor og flott leilighet med et delikat uttrykk. Lekre farger, tidløst kjøkken, nydelige fliser og et flott gulv. Dette er en oppgradert standsmessig leilighet. I første etg. ligger Kiwi som gjør hverdagshandelen til en lek og bare noen skritt unna er alle de andre fine butikkene som har det du trenger til hverdag og fest.

Leiligheten ligger i 3. etg., har 2 soverom, bad, bad/vaskerom og balkong på hele 18,7 m2. Badet er tilknyttet hovedsoverommet sammen med en walk-in garderobe. Bruken av store vindusfelt fra gulv til tak sikrer gode dagslysforhold og optimal utsikt. Leiligheten er innredet med delikate og moderne farger som gir en harmoni i alle rommene. 

Det er etablert et stort felles grøntareal på lokket over næringsdelen. Dette arealet er tilgjengelig for alle beboere via trapp og heis, og er utformet med lekeareal og sittegrupper omkranset av mye grønt. Grøntarealet er både estetisk og opplevelsesmessig et viktig element i boliganlegget, og bidra til at anlegget fremstår som et attraktivt boligmiljø.

Beliggenhet

Når vi snakker beliggenhet, snakker vi ofte om et sted å bo som gjør livet enkelt. Hvor alt man trenger finnes i umiddelbar nærhet. I så måte finnes det ikke bedre beliggenhet enn det denne leiligheten får. I 1.etasje er det en stor KIWI matbutikk, så her er du bare en heistur unna dagens matvarehandling. Resten av det du måtte trenge kan nåes på en kort rusletur. Så her bor du sentralt!
Leiligheten ligger i den nyeste blokka plassert på Tangvall, Søgnes mer og mer urbaniserte sentrum. Det er kort vei til både skole, butikker, kollektivtilbud, stadion og turområder.

Parkering

Leilighetskjøper må kjøpe 1 parkeringsplass i parkeringskjelleren. Kjøpesum er kr. 300.000,-. Parkeringsplassen kommer i tillegg til leilighetsprisen.

Felleskostnader kr 2.349,- pr. mnd. fordeler seg på følgende:
Felleskostnad kr 1.750,-
Drift garasjeanlegg kr 300,-
TV/internett kr 299,-

Diverse

Ledigbolig.no:
Sjekk ut vår nettside ledigbolig.no for alle våre boligprosjekter.

Omkostninger:
Dokumentavgift + 2xTinglysinggebyr

Varsle meg når det kommer nye boliger fra oss i nærheten av mitt område

Andre boliger