Engelshei 3h – Murisør

Fin leilighet med 3 soverom og 2 bad klar til overtakelse

Engelshei 3h

3 290 000,-

Visning

Ta kontakt for privat visning

Areal

108 m2

Soverom

2

Ant. etasjer

2

Boligtype

Leilighet

Eieform

Eier (Selveier)

  • Anne Sofie K Førde

Beliggenhet

Flott leilighet på  Kaldvell i Lillesand. Sjønær leilighet med utsikt og sol. Her er kort vei til strand/badeplasser så om du vil kan du bare ligge på  svaberget og nyte lyden av terner, måker og en snekke som passerer. Ønsker man å gå en tur, anbefales området. Flott opparbeidet turterreng. Elva har fått egen laksetrapp og egner seg både til fiske og bading. Restene etter tresliperiet fra ca 1890 er fortsatt synlige og danner flotte kulisser for turen. Kaldvell er også utgangspunktet for det som tidligere ble kalt Kongeveien mellom Kaldvell og Landvik. I dag kalles veien Vestlandske Hovedvei og fungerer som en flott turvei mellom Lillesand og Grimstad, både til fots og på sykkel. 

Leilighetene har et tiltalende utrykk. Her brukes miljøvennlige materialer som krever minimalt vedlikehold. Fasadene er kled med vedlikeholdsfrie veggplater og beiset trepanel. Vinduene er i PVC, som gjør dem tilnærmet vedlikeholdsfrie.

Det er ikke langt til Lillesand sentrum, som har et yrende folkeliv om sommeren. Lillesand sentrum har egen kino, mange flotte restauranter, apotek, vinmonopol osv. Man kan gå inn på www. Lillesand kommune for mer info.

Leiligheten ligger ca 3,5 km fra Tingsaker skole, denne skolen har klassetrinnene fra 1-10.

Beskrivelse

Leiligheten er åpen og moderne. Den store vindusfasaden vil gi mye lys og leiligheten vil fremstå som svært funksjonell.

Inneholder følgende rom: w etg: Vindfang, bad/vask, sov, stue/kjøkken. 
Loft: Loftstue med utgang til balkong, 2 stk soverom, bad.

Her vil man trives og her er det skapt et hjem hvor man gleder seg til å komme hjem. Leiligheten har åpen kjøkken/stue løsning, kjøkkeninnredningen leveres moderne og inkluderer integrerte hvitevarer.

Leiligheten har moderne marmorflis på gulv, og hvite fliser på vegg. Vaskerommet/teknisk er skjult bak en flott skyvedørsgarderobe med speil på badet.

Innvendige vegger er malt i lyse moderne farger. Den flotte vedovnen vil varme og lyse opp på kalde vinterkvelder. Varmekabler på vaskerom, gang og bad. Belysning leveres i alle rom.

Leiligheten har uteplass og balkong. Loftstue med helt fantastisk balkong på over 20 m². Balkongen er usjenert, med sol og noe utsikt. 

Leiligheten er klar for overtakelse.

Parkering

Egen biloppstillingsplass utenfor leiligheten. Det følger med en p-plass i carport, under bygget som ligger på venstre hånd først i området. Hvis det er ønskelig med enda en biloppstillingsplass i carport kan det kjøpes for kr 150.000,-.

Fellesutgiftene inkluderer:
Renovasjonsutgifter fra Libir, strømforbruk fellesområder, Tv-bredbånd. Brøyting, vedlikehold, bygninger, styrehonorar, regnskap og revisjon, forsikringer - (ikke innboforsikring), møteutgifter, bankgebyrer o.l. samt diverse utgifter

Varsle meg når det kommer nye boliger fra oss i nærheten av mitt område