Siste ledige leilighet ved elvebredden på Lahelle!

Lahelle 26

7 950 000,-

Visning

Husk påmelding på sms før kl. 15.00 visningsdagen!

Areal

91 m2

Soverom

2

Etasje

2.

Boligtype

Leilighet

Eieform

Eier (Selveier)

  • Anne Sofie K Førde

Beliggenhet

Langs elva, på vakre Lahelle, ligger denne nydelige leiligheten i et nytt og påkostet leilighetsprosjekt. Her kan du vandre langs elva og nyte både bading og fisking like ved. Det er kort avstand til sentrum så her kan du komme deg til sentrum enten til fots eller på sykkel på få minutter. Rådhuscafeen ligger like ved så her kan du nyte en hyggelig kaffi med venner eller ta familien med på middag.

Beskrivelse

Leiligheten ligger i 2.etg. og er vendt mot ettermiddags og kveldssola. Det er en hyggelig og åpen utsikt ut fra stua, og i fra et åpent sprang i takkonstruksjonen får stua godt med lys inn og mye sol på balkongen. Leiligheten har kjøkken/stue, 2 soverom, 2 bad, vaskerom og entre. En stor lysgård fyller både kjøkken og et soverom med sol og lys. Hovedsoverommet har privat bad tilhørende og godt med plass til garderobe.
Boligen er delikat innredet med harmoniske farger på vegger, en-stavs parkett på gulv, lekkert kjøkken fra Strai Kjøkken og flislagte bad. Leilligheten framstår eksklusiv og moderne, men like vel tidløs.

Parkering/bod

Til boligen følger det med bod i parkeringskjelleren.
Parkeringsplass kjøpes i tillegg til leiligheten koster kr 400.000,-.

I felleskostnader kr 2.325,- inngår følgende:
Serviceavtaler/vedlikehold bygg, lys/varme i fellesareal, vaktmester, styrehonorar, forretningsførsel, forsikring, kommunale avgifter.

I tillegg til felleskostnader kommer følgende:
Vedlikehold parkeringsplass kr 100,- pr. mnd.
TV/bredbånd kr 349,- pr. mnd.
Fjernvarme a-kontoinnbetaling pr. mnd kr 651,-. En gang i året avregnes dette mot.

Varsle meg når det kommer nye boliger fra oss i nærheten av mitt område

Andre boliger