Kristian Iv's Gate 21 – Murisør

Delikat og moderne toppleilighet med privat takterrasse

Kristian Iv's Gate 21

8 990 000,-

Visning

Ta kontakt for privat visning

Areal

83 m2

Soverom

2

Etasje

6.

Boligtype

Leilighet

Eieform

Eier (Selveier)

  • Anne Sofie K Førde

Beliggenhet

BYhaven ligger midt i Kvadraturen, med Markensgate bare 50 meter unna. Det betyr butikker, folkeliv, sosiale møteplasser og koselige kafeer du kan utforske.

Med beliggenheten BYhaven har i Kvadraturen, er også naturen en flott del av nabolaget. Bymarka med Baneheia ligger bare noen meter unna. Her finner du natur, turløyper og badeplasser de færreste byer kan by på.

Beskrivelse

Leiligheten er delikat innredet med harmoniske farger. Gulvet er lagt med fiskebeinsmønster og myker opp uttrykket i leiligheten. Kjøkken fra Strai Kjøkken går ton-i-ton med vegger. Flisene på bad er store på både gulv og vegger og gir et lususriøst uttrykk. Store vinduer i stue og kjøkken gir mye lys og luft til leiligheten. Det er utgang til stor balkong fra stua der ettermiddags- og kveldssola kan nytes. Leiligheten leveres med 2 soverom, bad, wc, bad samt stue/kjøkken. På takterrassen flommer det av sol fra morgen til kveld. Her kan du finne lune kroker for å skjerme deg fra sommerbrisen.

Fellesutgifter pr. mnd totalt kr 3.024,- fordeler seg på følgende:
Driftskostnad kr 2.125,- pr. mnd.
Telia TV/data kr 299,- pr. mnd.
Fjernvarme kr 600,- pr. mnd.
Fjernvarme er et a-kontobeløp og blir avregnet en gang pr. år.

Parkering og boder

Til leiligheten tilhører en bod på ca. 5 m² i parkeringskjelleren.
Det avsettes parkeringsplasser for sameiet i byggets parkeringskjeller. Parkeringsplassene koster kr. 425 000,- pr. stk. og det er valgfritt å kjøpe parkeringsplass for sameierne.

Varsle meg når det kommer nye boliger fra oss i nærheten av mitt område