Kul toppleilighet med mulighet for 2 soverom og med privat og solrik takterrasse

Kristian Iv's Gate 21

6 650 000,-

Visning

Ta kontakt for privat visning

Areal

71 m2

Soverom

2

Etasje

6.

Boligtype

Leilighet

Eieform

Eier (Selveier)

  • Anne Sofie K Førde

Beliggenhet

Leiligheten ligger i 6./7.etg. i BYhaven som ligger midt i Kvadraturen, med Markensgate bare 50 meter unna. Det betyr butikker, folkeliv, sosiale møteplasser og koselige kafeer du kan utforske.

Med beliggenheten BYhaven har i Kvadraturen, er også naturen en flott del av nabolaget. Bymarka med Baneheia ligger bare noen meter unna. Her finner du natur, turløyper og badeplasser de færreste byer kan by på.

Beskrivelse

Leiligheten er oppgradert fra standard leveranse og leveres med lekre farger på fliser, vegger, kjøkken og gulv.

Strai Kjøkken er leverandør av kjøkkenleveransen og det harmorer med den flotte trappa som går opp til 7.etg. Badet har et luksuriøst uttrykk. Den lune hotellfølelsen skapes i soverommet med teppe på gulv. Leiligheten er solrik med sine originale skråvinduer i taket i stue/kjøkken som fanger hele årets solstråler inn samt at balkongen i 6.etg. har sol fra morgen til langt ut på ettermiddagen. På takterrassen får man en privat lun sone med god utsikt til både hav og hei. Leiligheten må sees.

Fellesutgifter kr 2.499,- inkluderer:
Driftskostnader kr 1.700,-, Telia kr 299,- og Fjernvarme kr 500,-.
Fjernvarme er et a-kontobeløp og vil bli avregnet en gang pr. år.

Oppvarming

Gulvvarme i alle rom med unntak av soverom som vannbåren varme. Leilighetene er tilknyttet fjernvarmenettet til Agder energi.

Bod/Parkering

Det følger en 5m² stor bod i parkeringskjelleren. Det er valgfritt å kjøpe parkeringsplass for beboerne. Ønskes parkeringsplass i parkeringskjelleren til Byhaven koster den kr 495.000,-.

Soverom

Leiligheten kan leveres med 2 soverom der dette rommet blir plassert i kjøkken/stue. Se plantegning for plassering. Ved levering av soverommet tilkommer det en ekstra kostnad for kjøper.

Varsle meg når det kommer nye boliger fra oss i nærheten av mitt område

Andre boliger