PRAKTISK LEILIGHET MED EGEN HAGE. HER BOR DU MED LAVE MÅNEDLIGE KOSTNADER

Blåbæråsen 65b

1 990 702,-

Visning


Påmeldingsvisning

Areal

51 m2

Soverom

2

Rom

3

Etasje

1.

Boligtype

Leilighet

Eieform

Andel

  • Cato Hersvik-Olsen

Beliggenhet

Blåbæråsen 65B ligger i omgivelser skapt for trivsel og utfoldelse. Skjermet - men likevel sentralt med korte avstander til det du trenger. Blåbæråsen er et etablert og allerede populært område 2 km vest for Lillesand. Her finner du alt du trenger for å leve slik du ønsker for både avkobling, godt naboskap eller trening. Du lever tett på naturen med turterreng som nærmeste nabo, lekeparker, barneskole og matbutikk innen 10 minutters rusletur - området er som skapt for trivsel og utfoldelse.

Blåbæråsen er omkranset av natur. Med en vakker turløype kun 50 m unna leiligheten, og skog som strekker seg utover Agder - er det mange muligheter. Ta med deg sykkelen og utforsk området, eller nyt en picnic på den nærliggende bålplassen. Blåbæråsen har et flott treningsanlegg for ballidrett. Her finner du en god kunstgressbane, samt en sandvolleyball bane rett ved siden av. Lekeplass for barna ligger også i umiddelbar nærhet.

Beskrivelse

Her kan man sikre seg en flott moderne leilighet som er innflytningsklar. Kjøkken fra Strai med hvitevarer. Her kan man flytte rett inn.  Finansiering med gunstig innskudd og lav rente fra husbanken. 

 

Innhold

Leilighetene går over ett plan og inneholder følgende: Entré/gang, 2 sov, bad, bod/vaskerom og stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til hagen.
I tillegg følger utvendig bod på 5 kvm i svalegang.

Lys og modern leilighet.

Bygget vender vest, leiligheten har utgang til hagen og terrassen er overbygd.  Det er fine fellesarealer, heis i bygget og privat sportsbod i svalegang.

Enkelte vegger har en eksklusiv betong "look". Resten av veggene og tak er malt hvite. På gulv i oppholdsrom er det en pen eikeparkett, og vannbåren varme i flere gulv gir lun varme. Balansert ventilasjon sørger for god kvalitet på luft. Bygget har etasjeskillere i betong, noe som sikrer mot støy, og det er lagt inn fiber for tv -og internett.

Leiligheten har åpen stue/kjøkkenløsning med plass til sittegruppe og spisestue. Kjøkkeninnredningen er levert fra kvalitetsleverandøren Strai Kjøkken, med hvitevarer. 

Badet er flislagt,  gulv med varme, dusjkabinett og innredning i tidløs, brukervennlig design. Leiligheten har to soverom, begge med garderobe. I tillegg følger separat bod som er klargjort som vaskerom.

Tomt

1008,4 kvm felleseiet tomt i følge Statens Kartverk.

Parkering

Til leiligheten tilhører det til 1 stk. parkeringsplass på oppmerkede plasser. Parkeringsplasser for beboerne er knyttet til leiligheten gjennom vedtektene. Parkeringsplassene er organisert som ett fellesareal. Det vil være 2 HC-plasser tilgjengelig for borettslaget. Disse blir tildelt beboere som har behov for disse. For øvrig gjesteparkeringsplasser i området.

 

Oppvarming

Varmepumpen gir (vannbåren) varme i gulver i unntak av soverom og utvendig bod. Leilighetene leveres også med balansert ventilasjon med varmegjenvinning

 

Sikringsordning

Borettslaget har en egen forsikring mot tap på felleskostnader/husleietap(BS husleiefond). Det er derfor ingen risiko for at den som kjøper må bære kostnader i forbindelse at andre andelseiere ikke klarer å betjene felleskostnadene/husleien.

Felleskostnadene inkluderer

Felleskostnadene består av driftsutgifter i borettslaget, renter og avdrag på fellesgjeld. Driftsutgiftene dekker kommunale årsavgifter, felles forsikring, ytre vedlikehold, strøm til fellesanlegg etc. Også vaktmestertjenester kan inkluderes i felleskostnaden dersom borettslaget ønsker det. Resten av felleskostnaden dekker betjening av fellesgjeld i form av renter og avdrag på borettslagets lån. Renten på fellesgjelden kan trekkes fra i inntektene på selvangivelsen, på samme måte som om det hadde vært personlige gjeldsrenter.

Lånevilkår fellesgjeld

Det er lagt til grunn opptak av felleslån i Husbanken. Annuitetsprinsippet er lagt til grunn. Kapital kostnaden er beregnet ut ifra en rente på 1,6% som er basert på flytende rente pr. august 2020. Renten Husbanken har til enhver tid finner du på deres hjemmeside: www.husbanken.no. Husbanken har også lånekalkulator slik at man kan beregne hva kapitalkostnaden blir ved økt rente.

Kommunale avgifter

Inngår i felleskostnadene.

Offentlige forhold/Regulering

Eiendommen er regulert til bolig og ligger under Reguleringsplan for Krogsteinåsen III Boligområde, datert 15.10.12.

Reguleringsbestemmelsene kan fåes ved henvendelse megler.

Vei/Vann/Avløp

Offentlig.

Lovverk

Boligene selges ihht.avhendingslova.

 

Omkostninger pr leilighet

Andel kr. 5 000,-
Gebyr SBBL kr. 5650,-
Etablering borettslag kr. 1 500,-
Etablering fiber kr. 3 000,-
Andel tinglysningsgebyrer brl kr. 8 680,-
Hjemmelsovergang kr. 430
Panteobligasjon kr. 430,-
Panteattest kr. 202,-
Totalt kr. 24.892,-

 

Ønsker dere å hvite mer om leiligheten er det bare å ta kontakt med Cato på mobil 99602144

ledigbolig.no

Se flere ledige boliger i Lillesand på https://www.ledigbolig.no/byer/lillesand

Varsle meg når det kommer nye boliger fra oss i nærheten av mitt område