Moderne og hyggelig 3-roms leilighet med balkong og utsikt. Påmeldingsvisning!

Skonnertveien 18

3 442 500,-

Visning

Torsdag 11. juni, kl. 15::00 — 18::00
Påmeldingsvisning

Areal

67 m2

Soverom

2

Etasje

5.

Boligtype

Leilighet

Eieform

Andel

  • Anne Sofie K Førde

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et sentralt og barnevennlig boligområde i Voiebyen i Kristiansand kommune, ca. 5,8 km utenfor sentrum. Rett ved boligen har du Rema 1000, og i første etasje er det tilrettelagt for servicenæring. Området har gangavstand til skoler, barnehager, Voiebanen (utendørs kunstgressbane) og
Torkelsmyrahallen, hvor sistnevnte har gode tilbud innen barneidrett. Eiendommen har også nærhet til fine tur- og friluftsområder, og Voiebyen har blant annet turvei anbefalt av Blindeforbundet. Du finner et mangfold av merkede og umerkede stier i retning Rossevannet og innover mot Buvann. Du kan også ta turen til
Fiskåvannet og videre opp på Øylihei. Her kan nydelig utsikt over byen og fjorden nytes. Av severdigheter og attraksjoner kan turer til Rossevannet med Olavsdalen og Tyskerstien anbefales. Du kan også ta turen til Møvuk fort, med spennende militærhistorie og et stort festningsanlegg

What do you want to do ?New mailCopyWhat do you want to do ?New mailCopyWhat do you want to do ?New mailCopy

Beskrivelse

Voie Atrium er bygget i 6 etasjer.  Denne leiligheten har alt på ett plan i 5.etg. med en balkong med flott utsikt mot byen. En parkeringsplass følger med ved kjøp av denne leiligheten. Leiligheten har 2 lyse soverom, romslig stue med store vindusflater som ligger åpent mot kvalitetskjøkken fra Strai Kjøkken samt bad med dusjhjørne, WC, servant med underskap og speilskap.

I midten av atriumet er det en felles, privat park med benker og beplantning. Det er opparbeidet grøntområder rundt bygningen. Bygget har parkeringskjeller med heis direkte opp til etasjene. Sentralt i bygget er det et felles oppholdsrom på ca 100 m2.

I første etasje på Voie Atrium er det tilrettelagt for servicenæring - frisør, tannlege, lege, apotek etc.

Voie Atrium er organisert som er borettslag tilknyttet Sørlandet Boligbyggelag. Borettslagsformen bidrar til et trygt og stabilt bomiljø og gir en rekke fordeler for beboerne ved drift, forsikring og finansiering.

Entré/hall:
Det er personheis opp til leilighetsplanet. Rommet er innredet med blant annet dørcalling med video, fliser på gulv og downlights i himling. Entreen er malt i en lys, tidsriktig farge, noe som harmonerer med øvrige rom i boligen. Vannbåren gulvvarme.

Stue og kjøkken:
Leiligheten har en romslig og flott stue med åpen løsning til et velutstyrt kjøkken. I rommet er det vide vindusflater, noe som sikrer deg rikelig med naturlig lys. Stuen har downlights i himling, lysmalte vegger/himling, samt plass for spisegruppe og sofaløsning med tilhørende møblement. For øvrig har stuen utgang til
balkongen. Stue og kjøkken har også vannbåren gulvvarme. Kjøkkenet er utstyrt med en kvalitetsinnredning fra Strai, og fremstår som innholdsrikt og moderne. I kjøkkensonen har du blant annet downlights. Innredningen er oppforet og har lyse grå fronter, ventilator, benkebelysning og grå benkeplater. Videre er kjøkkenet
utstyrt med integrerte hvitevarer, som består av platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kombinert kjøl/frys.

Bad/vaskerom:
Et bad av god størrelse med opplegg til vaskemaskin. Badet er innredet med downlights i himling, fliser på gulv og vegg. I rommene er det vannbåren gulvvarme og veggmontert toalett. 

Soverom og garderobe:
Leiligheten har to lyse og behagelige soverom med tilhørende garderobeløsning på hvert rom. Alle soverommene har parkett på gulv og vegger holdt i lyse, tidsmessige farger. 

Teknisk:
Boligen har et vannbåren varme og balansert ventilasjonsanlegg. Sikringsskapet er utstyrt med automatsikringer. For øvrig har leiligheten blant annet dørcalling med video i entré.

What do you want to do ?New mailCopyWhat do you want to do ?New mailCopyWhat do you want to do ?New mailCopy

Adkomst

What do you want to do ?New mailCopyWhat do you want to do ?New mailCopyWhat do you want to do ?New mailCopy

Utfyllende informasjon om fellesgjeld og felleskostnader
Estimerte felleskostnader består av borettslagets driftskostnader, samt renter på borettslagets fellesgjeld. Fellesgjelden søkes avdragsfri i 5 år fra ferdigstillelse bygg.
Renter på felleslån
- Vedlikehold og drift av bygget og felles installasjoner
- Strøm til fellesarealer
- Vaktmester (bla skift av lyspærer og trappevask i fellesarealer mv)
- Forretningsførsel av borettslaget
- Service på heiser
- Forsikring av bygget
- Eiendomsskatter/kommunale avgift

Standard

Leiligheten har lyse overflater som gjør at du enkelt kan sette ditt personlige preg. Flott og innbydende stue-/kjøkkenløsning. Romslig med plass til spisestue. Leiligheten er moderne og tidløs. Store vinduer som slipper mye lys inn. Det er kvalitetskjøkken fra Strai. I stue, kjøkken, soverom og entre/hall er det 15 millimeter mattlakkert eikeparkett. Gulv på bad har keramiske fliser. Veggmontert klosett.

Nærmere beskrivelse i salgsprospektet.

Leiligheten har vannbåren varme i alle rom eks. soverom og balansert ventilasjon. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Forsikring mot felleskostnader

Gjennom Sørlandet Boligbyggelag som forretningsfører, blir borettslaget tilknyttet Borettslagenes Sikringsfond. Risikoen for tap av felleskostnader
er dermed redusert.

Alle eiere av leilighetene dekkes av Borettslagenes sikringsfond fra første dag. Sikringsfondet dekker tap hvis noen beboere ikke klarer å betale sin del av fellesutgiftene etter nærmere regler. Det løper altså ikke på flere kostnader for andre beboere.

Utbygger har ansvar for usolgte enheter. Sørlandet Boligbyggelag benytter NBBL´s fulltegningsforsikring for å avlaste utbyggers risiko ved usolgte leiligheter. For deg som kjøper betyr det større trygghet for at prosjektet blir gjennomført etter planen og at det ikke blir høyere felleskostnader selv om alle leilighetene ikke er solgt. Fulltegningsforsikringen fra NBBL er et eksklusivt tilbud til boligbyggelag tilsluttet NBBL.

Felles-stue

Felles atriumstue ligger i første etasje og er på ca 100 m². Sammen med den flotte hagen blir dette hjertet i Voie Atrium. Glassdører og store vinduer binder stuen og hagen sammen. Vinterstid vil det kanskje friste å sitte foran gasspeisen samtidig som du ser favoritt programmet på den store TV`en. Om du er alene hjemme, trenger du ikke være uten selskap. Atriumsstuen har kjøkken, og som beboer kan du reservere den for å holde selskaper.

Hvorfor ny leilighet?

Les igjennom disse fordelene, når du går med tanke om ny leilighet:
Flytt rett inn ingen oppussing.
Nytt kjøkken med integrerte hvitevarer.
Nye fliselagt bad.
Arealeffektive løsninger.
Lite eller ingen vedlikehold.
Lave omkostninger.
Moderne og tidsriktig standard.
Energieffektive boliger, lite fyringsutgifter. Vannboren gulvvarme.
Moderne ventilasjon, med varme gjenvinner som er beregnet på det nordiske klimaet.
Heis til din etg.
Bilen står lunt og godt i garasjen.
Nye overflater som gir enklere renhold.
Utearealer er ferdig opparbeidet, med belegningsstein, asfalt og plen.
Ingen snømåking.

Alle disse punktene gir mindre bekymringer, mer tid til familie og venner. Gir kanskje mer tid til ferie også.

Varsle meg når det kommer nye boliger fra oss i nærheten av mitt område