INTRANET

Salg og utvikling av eiendom

Er du på jakt etter ny bolig? Eller har du en romslig tomt med et større boligprosjekt, så kan vi være interessert i å utvikle dette. Ta kontakt for en hyggelig prat. 

geir.jpg

Salg

Geir Hansen Sjøkvist
Salgssjef Eiendom
Telefon 911 34 322
E-post: geir@murisor.no

tom_arne_aamodt.jpg

Utvikling

Tom Arne Aamodt
Daglig leder/Driftsleder
Telefon: 905 83 562
E-post: tom@murisor.no

Her er våre nyeste boligprosjekter:

26 leiligheter i varierte størrelser sentralt på Lund.

Nå legger vi ut et nytt prosjekt fra Mur i Sør, denne gang ST Olavsvei 45. Sørmegleren er vår valgte megler her. Vi har tegnet om prosjektet til noe som vil passe deg enda bedre. Delikat, litt smartere og med enda større uteplasser. Se gjennom alt vi har å by på, og finn din drømmeleilighet. Vi har et stort og variert utvalg fra 52 – 118  kvadratmeter – alle med ulike smarte løsninger – alle med parkeing i kjeller. Vi vektlegger kvaliteter som betyr noe for deg som skal bo her – vi tror du vil like det godt. 

Ta kontakt med Geir Sjøkvist hos oss på tlf 911 34322 så tar vi en hyggelig boligprat.

1.jpg
2.jpg
3.jpg

​Lumber Plass i sentrum av Vågsbygd.

Her skal murisør bygge 18 moderne leiligheter med høy kvalitet og lav terskel. Nå har du muligheten til å sikre deg en moderne og praktisk bolig med kort avstand til det aller meste. Både bussmetro og dagligvare vil du finne bare 2 minutter unna. Du trenger heller ikke mer enn 5 minutter for å ta deg til sjøen eller nærmeste kjøpesenter. Leilighetsbygget får heis og parkeringskjeller, slik at det skal bli enkelt for deg å bo. Prosjektet blir tilknyttet Sørlandet Boligbyggerlag da som borettslagsleiligheter. I tillegg har vi ordnet Husbankfinansiering med lavt innskudd for å gi deg det aller beste tilbudet!

lumber-eksterior-vinkel-5-031.jpg
lumber-eksterior-vinkel-4-kveld-031.jpg
lumber-interior-3056.jpg